Lancermig Postat Martie 22, 2021 Partajează Postat Martie 22, 2021 Buna seara, se pare ca mi-e dat mai mult sa stau pe sub ea, decat la volan pe coclauri...Anyway, I love her :) In weekend am ajuns pe niste drumuri de munte pline de zapada neatinsa (nu foarte mare, aprox 10-15 cm), putin in panta, anvelope BF A/T KO2, 235/70/R16, a intrat TC-ul, am blocat si centralul ca sa fiu sigur, dar pe langa zgomotul caracteristic de la TC, masina a inceput sa tremure, desi inainta. Nu stiu daca e normal, nu am experienta. Am lasat-o balta, nu am mai fortat, m-am gandit sa nu stric ceva mai tare decat s-o fi stricat si am facut cale intoarsa...Pe drum de asfalt s-a comportat absolut normal, fara zgomote ciudate. A doua zi, pe lumina, arunc o privire pe dedesubt si vad scurgeri la diff-ul spate, cred ca pe la simering...Uleiul l-am schimbat anul trecut in toamna, toate grupurile primind Castrol syntrax universal plus 75w90. Nu am gasit span mai mult decat normal, nici fragmente metalice cand am facut schimbul. Acum am cumparat simering(Corteco) si 2 l de ulei,dar am facut si un filmulet cu jocul pe care l-am gasit la grup, (spatele ridicat cu ambele, cutia in N, frana off, reductor pe High.) E normal jocul asta si zgomotul produs, ca nu ma pricep...? Ar trebui sa dau jos diff-ul? Aici video: si poze cu scurgerile...sunt de la simering? A mai schimbat cineva? Am vazut ca trebuie nush ce scule speciale... Multumesc mult pentru rabdare. Toate bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lancermig Postat Martie 23, 2021 Autor Partajează Postat Martie 23, 2021 (editat) Nimeni? Poate totusi trebuie sa gasesc un mecanic bun de 4x4 pe langa mine...macar pentru diagnoza. Cunoaste cineva asa ceva prin Bacau? Sau in zona? Editat Martie 23, 2021 de Lancermig Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 23, 2021 Partajează Postat Martie 23, 2021 Cauta la Roman! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lancermig Postat Martie 23, 2021 Autor Partajează Postat Martie 23, 2021 Multumesc, teddybear. Uitasem de ei, o sa ii contactez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate