Iucuantonio Postat Martie 28, 2021 Partajează Postat Martie 28, 2021 Buna seara grup! A mai încercat cineva sa își facă scut de protecție din aluminiu striat? Cat de rezistent este aluminiul de 3?Vreau sa îmi fac și eu pentru un GV 1.6. Astept răspunsurile voastre! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crispus Postat Martie 31, 2021 Partajează Postat Martie 31, 2021 Vad ca scuturile de la Asfir sunt de ~6mm aluminiu. Or fi stiind ei ceva, dar cred ca ar merge poate si putin mai subtire daca ai putea sa ambutisezi cumva tabla aia sa-i creasca rigiditatea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ccristi27 Postat Aprilie 1, 2021 Partajează Postat Aprilie 1, 2021 Eu am pe Navara scut de Al de la Asfir pt motor si cutie de viteze. E foarte rezistent, plus ca nu ai treaba cu rugina. Recomand! "Good goods are never cheap / Cheap goods are never good" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate