Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Alegere troliu Mitsubishi Pinin

Geo_ZGA
 Share

Recommended Posts

Salutare, as vrea sa pun un troliu pe Mitsubishi Pinin (ascuns in bara fata) si nu prea stiu ce sa aleg. Masina are 1500kg, zic ca un 8-9000lbs sunt arhisuficienti.

Din start, bugetul este unul micut, in jur de 2000 lei (+/-), nu imi permit Warn sau alte sf-uri.

Am vazut 2 marci, ambele cu sufa sintetica, dar nu stiu ce sa aleg... sau poate exista alte alternative.

1. Grizzly 9500lbs. Putin mai mare fizic, mai greu cu 5kg si mai ieftin cu vreo 500 lei, fata de urmatorul. 1600 lei

2. Tyrex 8000sp compact (8000lbs). 2100 lei

N-as vrea nici sa fie prea mare si prea greu... masina e totusi micuta si spatiul dintre lonjeroane limitat.

Grizzly as putea sa-l iau cumva "gratis", cu niste vouchere. Fiind si mai ieftin cu 500 lei, evident ca ma atrage.

• 5 months later...

S-a rezolvat in sensul ca nu am mai luat nimic :)) Parerile sunt impartite, unii zic ca e bun Grizzly, altii ca e porcarie.

Eu il vroiam sa fie "in caz de nevoie", desi nu fac offroad extrem ma gandeam sa nu raman pe undeva pe munte blocat. Cum in ultima vreme nici nu am mai ajuns pe munte... nu m-am mai agitat, mai ales ca adaugam si cateva kg bune pe botul masinii.

• 1 month later...
Salutare. Am pus pe al meu Pinin cu 2 uși un Smittybilt de 9500 cu cablu de oțel. Trage foarte bine dar se simte greu pe puntea față (te obișnuiești după un timp). Bateria este Banner 80ah cu borne duble. Pe Defender am Grizzly de 12000 cu cablu sintetic și ma scos dintr-o baltoacă o dată destul de ușor. Menționez că a fost până la ușă în noroi. Edited by John.mf

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use