BogdanAWD Postat Aprilie 2, 2021 Partajează Postat Aprilie 2, 2021 Salut, In speranta ca cineva mai urmareste forumul va cer si eu sfatul pe urmatoarea speta: incerc sa tin Niva mea in cea mai buna forma in speranta ca va ajunge la un moment dat oldtimer. Am comandat intre timp grila de Urban (sper sa se treaca cu vederea modificarea daca ajunge la venerabila varsta de 30 de ani, deocamdata numai 18 :)) insa dupa ce ca rusii schimba ceva odata la 10 ani, schimba si tipul de prindere, in speta prinderea de grila veche nu se potriveste cu grila de urban. Teoretic as putea da 4 gauri langa faruri intrucat aceasta grila are suruburi sin in extremitati insa prefer sa folosesc prinderile existente. A mai facut cineva vreo adaptare? Inteleg de la cei de la Cluj ca se vand grile acest model si nu au fost probleme. Poate cineva intervine cu ceva poze cu adaptoare sau cea mai practica solutie de montaj. Atasez si doua poze pentru a vedea diferentele. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate