costinell Postat Aprilie 3, 2021 Partajează Postat Aprilie 3, 2021 Salut Ma bate gandul sa iau din Germania un P38 4.6 HSE LPG, 1999, 240.000 km Ai putea sa imi dai un sfat Pro/Contra? Imi place aspectul de masina clasica, si as lua-o pentru mers la munte cu familia. Am vazut in mai multe posturi ca Sierrafery zicea sa ne ferim de benzinare la P38. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patruxpatru Postat Decembrie 6, 2021 Partajează Postat Decembrie 6, 2021 Salut, Sunt nou pe forum si citeam postarea. AI reusit sa iti iei un P38 din DE? Eu am un benzinar de 4.6 cu motor GEM din 1997 si nu am avut niciodat avreo problema; toarce ca o pisica si in afara faptului ca vizitez benzinariile cam des, este un motor care nu m-a lasat niciodata inca (in peste 120k km). Mi-ar fi placut un diesel dar nu era oferita aceasta motorizare in US, unde am cumparat acest P38, si in timp m-am obisnuit cu el, mai ales ca acolo benizna era super ieftina. Sanatate, Sorin (aka PatruxPatru) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate