cipxlz Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 (editat) Salutare! Am și eu o problema la Suzika mea: De la viteza de aproximativ 80 km/h, începe sa se audă un zgomot sacadat, indiferent dacă sunt în treapta 4 sau 5, în 4x2 sau 4x4 hi. La viteza mai mica și în celelalte trepte de viteza, nu se aude nimic. Proveniența nu este de motor, nu are legătură cu turația acestuia, zgomotul manifestându-se la aceasta viteza și când scot din viteza si turația rămâne în ralanti. Sub aceasta viteza, zgomotul se reduce treptat ca și cadenta pana dispare de tot. La viteza mai mare de 120 km nu prea se mai aude, fiind probabil acoperit de zgomotul motorului. Deci suspecții ar fi transmisia (cutie, diferențial, grup) sau rotile. Din ce am găsit pe forum, nu pare a fi problema trenului fix al cutiei de viteza. Mașina este stock, fără nicio modificare, uleiurile schimbate. A mai întâlnit cineva aceasta manifestare? Ciudat este ca nu face mereu, fără legătură cu faptul ca mașina este calda sau rece. Uneori face după zeci de km parcurși. Va multumesc! Editat Aprilie 5, 2021 de cipxlz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate