hunchomk3 Postat Aprilie 12, 2021 Partajează Postat Aprilie 12, 2021 Salut grup! Momentan am pe masina 265x75 r16 (aproximativ 33"), si m-am gandit sa le schimb cu 35-uri, mai exact 35x12,5 r17. Mentionez ca e inaltata masina cu 5cm. A pus cineva pe masina ? Ce parere aveti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crispus Postat Aprilie 14, 2021 Partajează Postat Aprilie 14, 2021 Eu nu as pune asa ceva pe masina. Cel mai probabil o sa trebuiasca (si) mai inaltata. Si planetarele sigur n-o sa fie fericite. Deja peste 5 cm cel mai probabil o sa trebuiasca sa modifici suspensia cu totul (bratele, trapez, etc, sa cobori diferentialele, probabil bieletele, etc), se schimba unghiurile la cardane, etc... Pentru mine nu merita ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_man Postat Aprilie 22, 2021 Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Am 285 70 17 si au incaput la limita pe fata cu mici ajustari, datorita si flanselor de 50 mm. M-a penalizat putin la demaraj, dar nu este o tragedie. Cu arcurile OME s-a inaltat aproximativ 7 cm. Si eu caut solutii pentru 35...doar subframe drop, fata - spate cred ca ar functiona. Dar implica si alte modificari in compartimentul motor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate