mikutzu Postat Aprilie 12, 2021 Partajează Postat Aprilie 12, 2021 Saltare natiune, incet dar sigur m-a prins si pe mine microbul 4x4. In concluzie as vrea sa "ajung pe dealuri". Pana acum am citit de mi s-o acrit si tot sint in dilema ce anuma sa imi iau. Pe lista scurta ar fi asa: Mitsubishi Pajero sau Hyundai Galloper. Si aici incepe dilema: - am gasit un Pajero 3.2 Did LWB MK3 2001 dar e dusa pompa de injectie; din ce am vazut problema comuna la acest model; pret pompa SH = 1.000 euro sau reparata = 2.500 lei; merita sa ma leg la cap cu ea? un nene de la un service care repara pompe de injectie mi-a recomandat "sa imi vad de treaba" ca nu merita, zicea ca si lui ii plac Pajero dar pana la urma a renuntat. ce alte probleme ar mai putea sa apara la acest model? sau - Galloper cu motor de 2.5 TDI LWB (stiu ca e motorul de mitsubishi). ce baiuri are uzual acest model? Va rog pareri/recomandari de la cei in tema!! Nu vreau alternative (oricum am una dar nu am adus-o in discutie)!! Cunosc cat sunt taxele!! A schimbat cineva pompa la Pajero, si daca da cam cat a tinut? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mikutzu Postat Aprilie 15, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2021 (editat) no bine, hai mergem pe Galloper Editat Aprilie 15, 2021 de mikutzu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mikutzu Postat Aprilie 16, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2021 se poate inchide/sterge !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate