Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pajero vs Galloper

mikutzu

Postări Recomandate

Saltare natiune, incet dar sigur m-a prins si pe mine microbul 4x4. In concluzie as vrea sa "ajung pe dealuri". Pana acum am citit de mi s-o acrit si tot sint in dilema ce anuma sa imi iau. Pe lista scurta ar fi asa: Mitsubishi Pajero sau Hyundai Galloper. Si aici incepe dilema:

- am gasit un Pajero 3.2 Did LWB MK3 2001 dar e dusa pompa de injectie; din ce am vazut problema comuna la acest model; pret pompa SH = 1.000 euro sau reparata = 2.500 lei; merita sa ma leg la cap cu ea? un nene de la un service care repara pompe de injectie mi-a recomandat "sa imi vad de treaba" ca nu merita, zicea ca si lui ii plac Pajero dar pana la urma a renuntat. ce alte probleme ar mai putea sa apara la acest model?

sau

- Galloper cu motor de 2.5 TDI LWB (stiu ca e motorul de mitsubishi). ce baiuri are uzual acest model?

Va rog pareri/recomandari de la cei in tema!! Nu vreau alternative (oricum am una dar nu am adus-o in discutie)!! Cunosc cat sunt taxele!!

A schimbat cineva pompa la Pajero, si daca da cam cat a tinut?

Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare