Angler Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Salutare, vreau si eu un blocant spate pentru Samurai; ce imi recomandati ? Multam anticipat pentru raspunsuri si sper sa fie cat mai detaliate. Hai sa traim. :hi Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Blocant spate Samurai Salut. Eu mi-am luat blocant spate ARB + compresor ARB cu kit umflare roti , si urmeaza sa le montez. Deocamdata doar spate, dupa care vine si fata. Si eu am tot analizat si din spusele altora asta ar fi cel mai bun, dar pretul e pe masura. Mai sunt autoblocantele, mult mai ok ca si pret, acum vezi si tu cat vrei sa te intinzi. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kecske Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Blocant spate Samurai Exista blocante SCHWARC folosite cu brio de colegii cu suzi din ungaria la preturi un pic mai decente decat ARB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Blocant spate Samurai Salut. Eu mi-am luat blocant spate ARB + compresor ARB cu kit umflare roti , si urmeaza sa le montez. Deocamdata doar spate, dupa care vine si fata. Si eu am tot analizat si din spusele altora asta ar fi cel mai bun, dar pretul e pe masura. Mai sunt autoblocantele, mult mai ok ca si pret, acum vezi si tu cat vrei sa te intinzi. Cat te-a costat ARB-ul ? Oricum se pare ca e no.1 ... detasat. Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: Blocant spate Samurai intrebare de 1000+. sant unele samuraie mai vechi intre 84 si 90 care au blocant spate ???sau nu stiu eu bine??daca e asa oare nu se poate lua din grup cu totul si pus in grupul samuraielor noastre???chiar ca stau pe ganduri/. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmacatalyn Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: Blocant spate Samurai Intradevar,sunt modele mai vechi de sami cu blocant spate mai ales cele de 1000cc... Suzuki samurai"89 ,Suzuki Jimny 2000,Golf2 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Decembrie 11, 2008 Partajează Postat Decembrie 11, 2008 Re: Blocant spate Samurai Blocant ARB + compresor heavy duty ARB + kit umflare ARB...cred ca am platit in jur de 1000 euro. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Decembrie 14, 2008 Partajează Postat Decembrie 14, 2008 Re: Blocant spate Samurai cel mai bun raport efort/efect sunt cele automate gen powertrax lockrite care pe la 300 euro iti blocheaaza spatele atat timp cat esti in gaz :grin: . intr-adevar pe sosea sunt un pic enervante , dar in teren e alta treaba. partea negativa este ca nu se poate debloca decat prin debreiere.... exista si LSD la Calmini dar eu personal nu mi-as pune asa ceva pe masina de dat... ARB - e ce trebuie dar te va costa 1000 euro exista blocant mecanic pe modelele de 1000cc actionat cu cablu- dar nu erau asa fiabile si se tot toceau dintii de la ele. cred ca poti gasi prin tara , undeva la 200 euro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Decembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Blocant spate Samurai cel mai bun raport efort/efect sunt cele automate gen powertrax lockrite care pe la 300 euro iti blocheaaza spatele atat timp cat esti in gaz :grin: . intr-adevar pe sosea sunt un pic enervante , dar in teren e alta treaba. partea negativa este ca nu se poate debloca decat prin debreiere.... exista si LSD la Calmini dar eu personal nu mi-as pune asa ceva pe masina de dat... ARB - e ce trebuie dar te va costa 1000 euro exista blocant mecanic pe modelele de 1000cc actionat cu cablu- dar nu erau asa fiabile si se tot toceau dintii de la ele. cred ca poti gasi prin tara , undeva la 200 euro Salut si La Multi Ani ! poti sa ne dai mai multe detalii despre ,,powertrax lockrite" ? se merita pentru o masina cu care doar ma dau ? nu incomodeaza ca sta blocat permanent cand sunt in gaz? cum blocheaza? - cand sunt in full gaz ? Merci anticipat de raspunsuri. Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Blocant spate Samurai Are cineva o poza cu blocantul original de pe suzuki-urile mai vechi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Blocant spate Samurai Salut lume. Indräznesc eu sä imi dau cu pärerea si ceea ce am auzit sä dau mai departe. Recent (eu sänt tot timpu cu ochi pe samuraie pe ebay) a fost un samurai care ,dupä spusele vänzätorului, ia sudat distribuitorul spate si la läsat pe veci cuplat!Cum se face asa ceva si care ar fi partea negativä?Autoblocante Samurai f.rar dar existä!Cät de bune....nu stiu. Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Blocant spate Samurai ia sudat distribuitorul spate si la läsat pe veci cuplat! Daca te dai cu el doar in teren, e solutia cea mai ieftina. Pe asfalt insa, o sa te dai doar pe platforma ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Blocant spate Samurai Daca te dai cu el doar in teren, e solutia cea mai ieftina. Pe asfalt insa, o sa te dai doar pe platforma ... cred ca este raspunsul cel mai scurt si cel mai clar.... perfect ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Blocant spate Samurai ia sudat distribuitorul spate si la läsat pe veci cuplat! Daca te dai cu el doar in teren, e solutia cea mai ieftina. Pe asfalt insa, o sa te dai doar pe platforma ... Dar ce anume trebuie sudat pt. ca eu maine as face asa ceva la range rover :h5 range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Blocant spate Samurai ia sudat distribuitorul spate si la läsat pe veci cuplat! Daca te dai cu el doar in teren, e solutia cea mai ieftina. Pe asfalt insa, o sa te dai doar pe platforma ... Dar ce anume trebuie sudat pt. ca eu maine as face asa ceva la range rover :h5 e simplu de sudat, probabi cel mai simplu... dar tocmai la Range rover??? si cate diuzini de planetare ai de schim... intre..daca tot am stricat topicul omului .. forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: Blocant spate Samurai Dar ce anume trebuie sudat pt. ca eu maine as face asa ceva la range rover :h5 Este si un filmulet pus pe youtube cu operatiunea. M715 Kaiser te poate lamuri, intrucit el e protagonistul. viewtopic.php?f=10&t=5886&start=45 I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Blocant spate Samurai Salut lume. Indräznesc eu sä imi dau cu pärerea si ceea ce am auzit sä dau mai departe. Recent (eu sänt tot timpu cu ochi pe samuraie pe ebay) a fost un samurai care ,dupä spusele vänzätorului, ia sudat distribuitorul spate si la läsat pe veci cuplat!Cum se face asa ceva si care ar fi partea negativä?Autoblocante Samurai f.rar dar existä!Cät de bune....nu stiu. Uite aici este operatiunea detaliata pt Suzuki: http://www.suzukiclubuk.co.uk/weldedreardiff.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Blocant spate Samurai Uite aici este operatiunea detaliata pt Suzuki: http://www.suzukiclubuk.co.uk/weldedreardiff.html :g :g :g Foarte frumos si chiar de mare ajutor linkul respectiv, amu tot eu pe topic dezvolt mai in sus, Cät de grav este sä mergi pe asfalt blocat 100%(sudat), comparativ cu ATV-urile care au o axä comunä, consideränd kg-mele unui samurai(930kg de fabricä)si planetarele groase. Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Blocant spate Samurai F. bun site-ul ! Din cate stiu e periculos sa se cupleze blocantul mai ales la viteze mari, in curba. De aceea perferabil e ARB, care e putin mai scump. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator bogdan vet Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Blocant spate Samurai Salut, ma intereseaza si pe mine un blocant, unul nu foarte complicat, insa nu stiu mare lucru despre ele(cum se monteaza, eficienta etc.)Poate ma ajutati cu ceva sfaturi, multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
akos.kacso Postat Februarie 24, 2009 Partajează Postat Februarie 24, 2009 Re: Blocant spate Samurai Buna, un blocant gen powertrax lockrite pentru samurai la noi in RO unde se poate cumpara? si cam cat costa? mersi anticipat pentru raspuns Suzuki Samurai '95 1.3 69CP bodylift 5 cm (homemade) suspensionlift 5 cm (homemade) cauciucuri simex 215/80/R15 si multe altele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Februarie 25, 2009 Partajează Postat Februarie 25, 2009 Re: Blocant spate Samurai http://cgi.ebay.de/differential-sperre- ... 240%3A1318 O idee de blocante originale tocmai puse pe ebay. Firele sänt doar pt.intrerupätorul integrat care stinge lampa din bord sä vezi in ce pozitie se aflä. Se mentioneazä cä sänt doar blocante pt.parcare.Samurai SJ410 Cred cä pe längä mai vin si alte leviere etc deci setul nu e complet.dar pt. unu stricat...e bun. noroc :x Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Martie 31, 2009 Partajează Postat Martie 31, 2009 Re: Blocant spate Samurai Am gasit un SJ410 de vanzare pe strada, si i-am pozat puntea spate cu diferential blocabil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Blocant spate Samurai viewtopic.php?f=30&t=7857 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 2, 2009 Partajează Postat Aprilie 2, 2009 Re: Blocant spate Samurai http://www.calmini4x4.de/index.php?seit ... 89355afa44 blocant pe spate NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate