ghermat Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Blocant spate Samurai a incercat cineva se potriveste grupul din sj 410 cu blocare in puntea de samurai an 96 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Februarie 27, 2011 Partajează Postat Februarie 27, 2011 Re: Blocant spate Samurai Grupul nu se potriveste de la SJ 410 la SJ 413 sau Samurai.Alte rapoarte, si alt numar de caneluri la planetare.Daca vrei sa schimbi si planetarele, nu poti deoarece cele de SJ sint mai scurte cu 3cm/bucata.Adica 6 cm la toata puntea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Braica Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 (editat) Re: Blocant spate Samurai Am cumparat si eu o punte cu blocant de SJ 410 nu am apucat sa o montez Principiul este simplu: Pe planetara spante dreapta se afla niste caneluri mai lungi pe care culiseaza o flansa cu dintii orientati spre diferential, pe diferential se afle la fel o flansa cu dinti orientati spre planetata, pe acea flansa de pe planetara se afla cu canel radial in cara vine montata o furca cu cara se misca flansa spre diferential obtinanduse efectul de blocara a diferentialului.Acea flansa mobila de pe planetara este impinsa spre diferential de furca pe care o impinge un arc, in momentul cand cuplezi diferentialul din masina eliberezi acea furca iar arcul o impinge spre diferential cu tot cu flansa. Dinti de pe flanse sunt trapezoidali la fel ca si dinti de pe pinioane doar ca sunt mai mari sunt doar patru dinti pe fiecare flansa. Din cauza dintilor trapezoidali si a arcului mic si slab cuplajul mai scapa la forte mari Editat Februarie 28, 2011 de Andrei Braica Dacia Logan 1.5 DCI A fost.... Suzuki SJ 410 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Blocant spate Samurai uite aici o poza de azi partea care vine pe planetara in cazul meu e foarte uzata ,bucati de metal se plimba pe acolo si nu cred ca ar avea rost sa fac alta piesa pt ca ar avea aceasi soarta la mine e punte de 413 dar mecanismul e la fel nu cred ca e foarte sanatos mecanismul asta decupleaza cand ai nevoie mai mare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Re: Blocant spate Samurai Vazind dantura facuta praf , doua intrebari mi-au sarit in cap : - sistemul de mentinere angrenata este prea nesigur ? - dantura pieselor respective nu poate fi reconditionata/imbunatatita prin stelitare ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: Blocant spate Samurai sistemul de angrenare e f nesigur io cred ca intentionat e facut asa, sa cedeze la sarcini f mari pt a proteja piesele importante credeti ca ar merita imbunatatit sistemul ? sau e pierdere de vreme? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: Blocant spate Samurai Sistemul pare gindit ok.Asa cum am vazut in poze, din tot blocantul a cedat flansa care se plimba pe planetara.Teoretic partea mai ieftina si mai usor de montat/demontat .Ca a cedat.., toate cedeaza pina la urma.Daca are mai bine de 20 de ani si daca a fost cuplat/decuplat si in timpul mersului, eu zic ca a tinut destul.Parerea ma este sa incerci sa refaci gura flansei,cea cu 4 dinti.Arcul care plimba furca nu trebuie sa fie unul puternic atit timp cit dintii au fete drepte la unghiur de 90 de grade.Cu cit unghiul se ascute, tendinta de scapare v-a fi mai mare si nu cred ca asta o v-a rezolva nici un arc. Eu am ARB pe a mea si am cuplat si eu de vre-o 2-3 ori cind inca se invirteau rotile.Si a facut destul de urit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: Blocant spate Samurai am scos piesa respectiva si o sa ma gandesc daca se justifica sau nu refacerea ei. Va astept cu pareri despre acest tip de blocant ,daca nu ma insel cred ca cei de la KAM au copiat sistemul intre timp am reparat blocantul cu 2 electrozi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Braica Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Re: Blocant spate Samurai Cred ca e cea mai ieftina reparatie este refacerea flansei, acum tu sti de cati bani dispui sa investesti in blocant. A mea flansa de pe planetara arata ca noua la fel si cea de pe diferential dar parca dinti de pe flansa mea sunt trapezoidali dar aproape de un unghi de 90 de grade, am vazut ca dinti de pe flansa de la diferential de la tine sunt drepti oare din cauza uzuri? Dacia Logan 1.5 DCI A fost.... Suzuki SJ 410 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Martie 13, 2011 Partajează Postat Martie 13, 2011 Re: Blocant spate Samurai si blocantul de la http://www.kamdiffs.com/suzuki.php?l=KAM_Difflock&link=Suzuki_Diff_Lock672 si cel de la http://www.hullokft.hu/dioferr/index2.html folosesc acelasi sistem o flansa care culiseaza pe planetara ce pare mai serios la ei este numarul de caneluri ce se angreneaza exista oare pe original, flansa respectiva ca piesa de vanzare pt puntea spate la sj 413 ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Mai 28, 2011 Partajează Postat Mai 28, 2011 Re: Blocant spate Samurai aici pe forum s-a spus despre blocantul original de samurai ca ar fi ''doar o frana pt parcarea pe gheata'' , ''o gluma'' etc. nimeni nu a zis insa nimic concret de ce ar fi asa atasez o poza cu blocantul de la unimog care este 100 % identic ca si constructie , difera doar angrenarea piesei respective la unimog si la blocantii diofer este pneumatica la samurai este un amarat de arc care o tine apasata , si atunci ma intreb diferenta dintre o ''gluma'' la samurai si o chestie foarte barbata la unimog o face doar anemicul ala de arc? daca facem actionarea mecanica sau pneumatica gluma devine serioasa? intreb pt ca nu stiu ... mai sus am postat si blocantul original de samurai ,comparati cu cel de la unimog Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Octombrie 6, 2011 Partajează Postat Octombrie 6, 2011 Re: Blocant spate Samurai http://pirate4x4.com/forum/showthread.php?t=1011348 scule si ambitie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
acipmobile Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 (editat) Re: Blocant spate Samurai va salut, am si eu o intrebare referitor la blocant spate eu am un samurai din 85 motot 1315 care are blocant din fabrica nici la mine nu mai cupleaza defapt na cuplat niciodata de cind il am. am desfacut cele 4 suruburi sa vad ce e acolo cablu e bun am vazut cind cablu e tras e decuplat cind e lasat cupleza adica ar trebui sa stea cuplat se duce spre cuplare numai ca misca stinga dreapta cind invirt roata . lam tinut cu o surubelnita cuplat si am invirtit de roata masina ridicata de spate. se invirtea cardanu cind il tineam daca il las in baza arcului misca stinga dreapta nu sta cuplat acum cum scot eu deacolo cea ce e defect trebuie desfacuta puntea? normal ce se strica acolo care e pinionul sau ce e acolo? Editat Aprilie 13, 2012 de acipmobile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Re: Blocant spate Samurai Ideea e ca principiul e folosit cu succes la multe alte masini,am pus aici poza cu diferentialul de mercedes G,actionarea e hidraulica dar nu are nici o importanta ca e pe cablu,aer,vacum..... Problema e ca la puntiile de 410 nu rezista materialul,din cate am vazut eu toate au dintii beliti si in momentul in care se ascut un pic dintii incepe sa-ti arunce afara bucsa ai care culiseaza pe plaanetara si sa scape (se aud si niste zgomote placute :) ) La fel se intampla si la G,daca se ascut dintii nu mai blocheaza,eu am schimbat ambele grupuri si bucese de blocaj si acum funcioneaza ca la carte. Secretul e sa nu blochezi din mers si sa astepti sa se aprinda becul martor de la blocaj,in momentul cand s-a aprins esti sigur ca a cuplat,bucsa culisanta si-a facut toata cursa si nu exista riscul ca ciobesti dintii :)) Si toyota 80 foloseste sistemul asta. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 (editat) Re: Blocant spate Samurai Sistemul pare gindit ok.Asa cum am vazut in poze, din tot blocantul a cedat flansa care se plimba pe planetara.Teoretic partea mai ieftina si mai usor de montat/demontat .Ca a cedat.., toate cedeaza pina la urma.Daca are mai bine de 20 de ani si daca a fost cuplat/decuplat si in timpul mersului, eu zic ca a tinut destul.Parerea ma este sa incerci sa refaci gura flansei,cea cu 4 dinti.Arcul care plimba furca nu trebuie sa fie unul puternic atit timp cit dintii au fete drepte la unghiur de 90 de grade.Cu cit unghiul se ascute, tendinta de scapare v-a fi mai mare si nu cred ca asta o v-a rezolva nici un arc. Eu am ARB pe a mea si am cuplat si eu de vre-o 2-3 ori cind inca se invirteau rotile.Si a facut destul de urit! Unghiul de la fetele dintiilor e mai mare de 90",e ceva de genul 92-93....asa sa te gandest ca in momentul in care s-a cuplat nu arcul il tine blocat ci tocmai unghiul ala mai mare,intra unul in altul si nu-l mai lasa sa iasa,iar ca sa decuplezi trebuie sa nu fie in tensiune grupul,abia atunci poate sa decupleze. La G daca apeci maneta sa decuplezi iar tu esti in mers cu grupul in sarcina nu se decupleaza,poti sa mergi mult si bine si el tot blocat ramane,in momentul in care calci ambreiajul si grupul nu mai e in tensiune se decupleaza si se stinge becul martor. Editat Aprilie 17, 2012 de cfantana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: Blocant spate Samurai [ATTACH=CONFIG]137433[/ATTACH] Problema e ca la puntiile de 410 nu rezista materialul,din cate am vazut eu toate au dintii beliti si in momentul in care se ascut un pic dintii incepe sa-ti arunce afara bucsa ai care culiseaza pe plaanetara si sa scape (se aud si niste zgomote placute :) ) ,eu am schimbat ambele grupuri si bucese de blocaj si acum funcioneaza ca la carte. . Si la mine sunt dintii beliti si nu se intampla nimic daca cuplez blocantul. Daca bucsele respective ar fi facute dintr-un material mai bun,crezi ca blocantul ar putea fi folosit si in teren?...pentru ca intradevar in carte scrie ca este o optiune pentru frana de mana...atunci cand parchezi pe teren alunecos...cel putin eu asa am inteles din manualul de utilizare.:tk daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Re: Blocant spate Samurai Avand frana de mana pe cardan daca parchezi pe teren alunecos si nu e blocat diferentialul poate sa o ia la vale masina,dar rolul lui principal e in teren. Probabil ca se pot face piesele din ceva material bun,eu am incercat la G sa le incarc cu sudura si sa le rectific dar nu au rezistat mult,mi-am cumparat piesele originale si functioneaza perfect acum. Incearca sa cauti la dezmembrari un grup bun si trebuie sa mearga. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: Blocant spate Samurai Buna, un blocant gen powertrax lockrite pentru samurai la noi in RO unde se poate cumpara? si cam cat costa? mersi anticipat pentru raspuns Am cumparat (din RO) si montat eu unul. Daca e sa fim stricti este un auto deblocant. Cu ocazia asta am si sablat + vopsit electrostatic puntea spate (recomand cu caldura atelierul care a facut asta). Am auzit numai cuvinte de lauda la adresa lui dar eu inca nu am apucat sa il testez in off. O sa revin cu pareri dupa prima iesire. pun cateva poze din timpul procesului Dragos Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate