cozma ovidiu Postat Aprilie 16, 2021 Partajează Postat Aprilie 16, 2021 Am cumparat un Discovery3 cu cutie automata defectă,am schimbat cutia de viteze iar acum cand iau viraje mai strânse se aude de un zgomot ciudat,ca si cum ar sări un lanț de pe un pinion . Mentionez ca acest zgomot se aude in cutia de transfer si credd ca arfi dif. central .Care ar fi cauza , de ce ramane blocat? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cozma ovidiu Postat Aprilie 16, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2021 Am scos mufa de la motorasul de pe cutia de transfer si nu mai face acel zgomot dar nu mai functioneaza programele speciale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian G Postat Aprilie 21, 2021 Partajează Postat Aprilie 21, 2021 (editat) Cutia de transfer de pe D3 e o Magna Steyr DD295, cu transmisie pe lant, reductor cu doua trepte si diferential central cu blocant. Cutia este comandata electronic prin intermediul unui ECU, situat in spatele bateriei. Inginerii de la Magna Steyr au ales o solutie inedita pentru comanda celor doua trepte ale reductorului si pentru blocarea/deblocarea diferentialului. Astfel in loc sa monteze doua motorase (actuatoare) pentru cele doua functii, au instalat unul singur pentru ambele si un solenoid care transfera actiunea motorasului de la reductor la blocant si invers; de exemplu cu solenoidul neenergizat (nealimentat) actuatorul comanda reductorul, cu solenoidul energizat acelasi actuator comanda pachetul de discuri care blocheaza/deblocheaza diferentialul central. Sistemul de actionare are si un senzor de pozitie in ecuatie! Astfel daca in timpul reparatiilor ce implica si cutia de transfer (de ex inlocuirea cutiei de viteze) nu se respecta procedurile din manual privind demontarea/montarea transferului, aceasta trece in asa numitul "undefined mode" si prin urmare este necesara initierea procedurii de calibrare a sistemului de actionare a cutiei de transfer. Aceasta se poate face cu tester dedicat, sau prin utilizarea unei proceduri manuale (atasez procedura). Ar trebui sa verifici si unitatea de comanda a cutiei de transfer, la D3 si primele RRS apa intra in modul sau in mufele acestuia si astfel apar numeroase probleme. Cred ca in cazul tau transferul a intrat in "undefined mode" cu diferentialul central blocat, iar zgomotul era de la lantul care sare peste pinioane. Editat Aprilie 21, 2021 de Iulian G Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate