Pui Posted May 5, 2021 Share Posted May 5, 2021 Ce sunt aceste furtunuri? Salutări. Sunt novice, așa că nu dați cu pietre (prea mari). Sunt de curând posesorul unui Jimny din '99 și ieri, uitându-mă pe dedesubt am observat furtunul din imagine rupt. Ce este și care e rolul lui? Mulțumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jineas Posted May 5, 2021 Share Posted May 5, 2021 Furtunuri de vacuum pentru cuplare-decuplare MRL, asta in cazul in care mai ai MRL uri automate! Daca ai MRL uri manuale nu mai ai nevoie de ele!! 1 "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pui Posted May 5, 2021 Author Share Posted May 5, 2021 Mulțumesc. Cuplajele sunt manuale (din câte știu eu), de la roți. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unde Posted May 26, 2021 Share Posted May 26, 2021 La fuzeta poti sa pui capacele la stutz-urile alea metalice ca o sa iti intre apa/mizerie pe acolo. Valabil si in partea cealalta la comanda. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts