padres Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 -cutia de transfer are legatura doar cu reductorul sau schimba rapoartele si cand treci de la 2h la 4h -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: cutie de transfer -cutia de transfer are legatura doar cu reductorul sau schimba rapoartele si cand treci de la 2h la 4h Este o intrebare... sau doar o constatare?!! Nu vad semnul de intrebare! Cutie "de transfer" - pentru ca poate "transfera" momentul motor, la o axa, sau la ambele axe. Cutia de transfer, este cunoscuta "in popor" si sub numele de : cutie de distributie, reductor-distribuitor, sau, mai simplu, reductor. Despre ce e vorba: cutia de transfer poate fii simpla, sau cu reductor. - simpla: permite doar transferul momentului motor la una, sau la ambele axe. Poate fii cu diferential central, sau fara diferential central - am detaliat deja despre acest aspect: viewtopic.php?f=17&t=5116 . - cu reductor: permite pe langa transferul momentului motor la una, sau, ambele axe si cuplarea unei trepte reduse, in vederea amplificarii momentului motor la roti. Poate fii cu diferential central, sau fara diferential central. Revenind la postul tau: cutia de transfer are legatura doar cu reductorul - unde este cazul, dar nu schimba raportul cand se trece din "2H" in "4H"! Schimba raportul doar cand se trece din "4H" in "4L"! Dictionar: - 2H: "2": 4x2: este antrenata doar axa spate; din 4 roti, cate are masina, doar 2 roti sunt motoare. "H": "high" - ridicat, inalt. Simbol pentru treapta "normala"; se refera la turatie - in aceasta treapta turatia este "ridicata". - 4H: "4": 4x4: sunt antrenate ambele axe; 4 roti motoare, din 4 roti, cate are masina. "H": idem "H" de la 2H; de unde se deduce ca, raportul de transmisie nu se modifica, turatia ramane "ridicata"! - 4L: "4": 4x4: sunt antrenate ambele axe; 4 roti motoare, din 4 roti, cate are masina. "L": "low" - jos, coborat. Simbol pentru treapta "redusa"; se refera la turatie - in aceasta treapta turatia este "coborata". In mod normal, constructiv, cutiile de transfer nu permit cuplarea treptei reduse cand axa fata este decuplata, sau cand diferentialul central este deblocat. Treapta redusa se poate cupla numai dupa trecerea vehicului in regim 4x4 - cuplarea axei fata, sau blocarea diferentialului central! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: cutie de transfer Si N sau Null ce face? La mine era explicat : N - For power takeoff... N-am inteles nimic... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: cutie de transfer Si N sau Null ce face? La mine era explicat : N - For power takeoff... N-am inteles nimic... @Klez: "Dictionarul" este strict pentru termenii din postul anterior! Acolo nu a pomenit nimeni de pozitia "N"! Bineinteles, ca toate cutiile de transfer au si o pozitie neutra - de acolo vine "N" - exact ca la cutiile de viteze! Rolul pozitiei "N", de la cutiile de transfer, este identic cu al pozitiei "N" de la cutiile de viteze! Transmisia este "la punctul mort", adica pe liber - niciuna din axe nu este antrenata. Din punct de vedere tehnic, termenul "power take off" - se refera la iesirile pentru prizele de putere! Sunt specifice camioanelor - foarte rar la tot-terenuri. Traducerea pentru pozitia de care vorbesti tu, nu cred ca are legatura cu prizele de putere; ci, se refera la faptul ca, in pozitia aceea, fluxul de putere, nu se mai transmite la cele doua axe. :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: cutie de transfer in N...nu face nimic...in pozitia aceea nu transmite nici o miscare spre punti....cand remorchezi masina se recomanda sa pui reductorul pe pozitie neutra. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: cutie de transfer Cam cum era la ARO. :bravo 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Decembrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: cutie de transfer multumesc magnum -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate