Vizitator eugen_gts Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Salutam toti iubitorii de aventuri 4x4 numele meu este eugen si sunt din popesti-leordeni si sunt un impatimit de offroad dar cu putine posibilitati materiale, dar cu ajutorul prietenilor si poate si al unor sponsori, voi avea ocazia sa va arat si voua cat de mult imi place la noroi. in prezentare se zice ca trebuie sa spui si cu ce acaret vrei sa te faci de ras, asa ca eu sunt ,,utilizatorul" unui nisan scurt cu motor 2,8tdi care cica stie sa mearga si prin noroi. deocamdata nu vreau sa va plictisesc si cu alte amanunte, care nu ma intereseaza nici macar pe mine,si sper sa ne vedem pe coclauri cat mai curand, poate chiar anul acesta. asadar....HY IN NOROI PS: am uitat un amanunt , eu sunt sofer de TIR asa ca poate o sa postez si la categoria camioane(dar nu e obligatoriu sa ma monitorizati) :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 7, 2008 Partajează Postat Decembrie 7, 2008 Re: Salutari din popesti-leordeni city :W :cl :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Salutari din popesti-leordeni city Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: Salutari din popesti-leordeni city :W BINE AI VENIT !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Salutari din popesti-leordeni city Bine ai venit!!! L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Salutari din popesti-leordeni city :W in :cl Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: Salutari din popesti-leordeni city :hi :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Salutari din popesti-leordeni city bine ai venit :W Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Salutari din popesti-leordeni city :W KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Decembrie 29, 2008 Partajează Postat Decembrie 29, 2008 Re: Salutari din popesti-leordeni city :hi :W :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: Salutari din popesti-leordeni city Bun venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate