AdrianMud Posted May 25, 2021 Share Posted May 25, 2021 Buna seara! Sunt incepator in ale offroad ului, si de curand mi am luat o suzuki vitara 16 16v. Problema e ca dimensiunea din carte a cauciucurilor nu e aceeasi cu cea de pe masina, cauciucurile fiind destul de uzate. Intrebarea este pot sa pun 205/70r15 pe masina daca acum am 215/75r15 fara sa schimb jantele ? Stiu ca poate e o intrebare stupida :)) va multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maxian paul Posted May 26, 2021 Share Posted May 26, 2021 (edited) Normal că se poate , sunt tot R 15 iar diferența de lățime este foarte mica. Edited May 26, 2021 by maxian paul Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianMud Posted May 28, 2021 Author Share Posted May 28, 2021 mersi, seara buna Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmarin Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Salut. Ce 'J' au jantele? 5,5 J. 7J? Daca vrei sa ieși în teren e recomandat a se reduce presiunea. Dacă ai 7J e problematica o presiune mai mica, datorita riscului dejantarii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdrianMud Posted June 6, 2021 Author Share Posted June 6, 2021 Salut. Ce 'J' au jantele? 5,5 J. 7J? Daca vrei sa ieși în teren e recomandat a se reduce presiunea. Dacă ai 7J e problematica o presiune mai mica, datorita riscului dejantarii. Prea mult offroad nu cred ca o sa fac eu, cel mai mult overlanding/mers pe drum forestier, deci nu cred ca voi umbla la presiune. De obicei cand schimbam cauciucurile , nu schimbam si dimensiunea pe aceeasi janta, de aia am intrebat Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmarin Posted June 6, 2021 Share Posted June 6, 2021 Dacă e 7J merg 205-uri, dar de preferat 5, 5J. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts