AdrianMud Postat Mai 25, 2021 Partajează Postat Mai 25, 2021 Buna seara! Sunt incepator in ale offroad ului, si de curand mi am luat o suzuki vitara 16 16v. Problema e ca dimensiunea din carte a cauciucurilor nu e aceeasi cu cea de pe masina, cauciucurile fiind destul de uzate. Intrebarea este pot sa pun 205/70r15 pe masina daca acum am 215/75r15 fara sa schimb jantele ? Stiu ca poate e o intrebare stupida :)) va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Mai 26, 2021 Partajează Postat Mai 26, 2021 (editat) Normal că se poate , sunt tot R 15 iar diferența de lățime este foarte mica. Editat Mai 26, 2021 de maxian paul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianMud Postat Mai 28, 2021 Autor Partajează Postat Mai 28, 2021 mersi, seara buna Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Iunie 6, 2021 Partajează Postat Iunie 6, 2021 Salut. Ce 'J' au jantele? 5,5 J. 7J? Daca vrei sa ieși în teren e recomandat a se reduce presiunea. Dacă ai 7J e problematica o presiune mai mica, datorita riscului dejantarii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianMud Postat Iunie 6, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2021 Salut. Ce 'J' au jantele? 5,5 J. 7J? Daca vrei sa ieși în teren e recomandat a se reduce presiunea. Dacă ai 7J e problematica o presiune mai mica, datorita riscului dejantarii. Prea mult offroad nu cred ca o sa fac eu, cel mai mult overlanding/mers pe drum forestier, deci nu cred ca voi umbla la presiune. De obicei cand schimbam cauciucurile , nu schimbam si dimensiunea pe aceeasi janta, de aia am intrebat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Iunie 6, 2021 Partajează Postat Iunie 6, 2021 Dacă e 7J merg 205-uri, dar de preferat 5, 5J. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate