johnnydanut Postat Mai 26, 2021 Partajează Postat Mai 26, 2021 Salutare! GV 2003 2.0 benzina. Asta iarna cand am vrut sa fac o depasire, a inceput sa tremure, nu mai avea putere si clipea martorul motor. Am ajuns cu greu la service insa fiind ora 17, mi-au sters eroarea si mi-au recomandat sa schimb filtrul benzina ceeace am si facut si n-am mai avut probleme. Acum a avut aceleasi simptome insa n-au mai disparut dupa stergerea erorii. Am verificat bujiile si una avea ciocul rupt si se vedea ca n-a fost nici stransa prea bine la montaj - bobina un pic afumata . Bujiile au fost schimbate in service anul trecut. Am fost la un mecanic care nu stia ce are dar m-a pus de am cumparat o bobina noua insa nu era defecta cea veche. Pe tester imi pare eroarea P0300 la fel ca si inainte. Acum am dus-o la reprezentanta insa de aici mi-au spus ca trebuie desfacut motorul ca sa scoata ciocul de la bujie si sa vada ce-i pe acolo. Chestia e ca ciocul la bujie s-a rupt dupa ce au inceput simptomele cu lipsa de putere caci la un moment dat a inceput sa mearga in 3 pistoane si nu mai tinea relantiul. Oare faptul ca acea bujie n-a fost stransa prea bine sa fi afectat ceva prin motor sau alta e buba? Ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
johnnydanut Postat Mai 30, 2021 Autor Partajează Postat Mai 30, 2021 Revin, s-a rupt din nou bujia abia schimbata.... Oare ce le distruge pe toate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat Mai 31, 2021 Partajează Postat Mai 31, 2021 Daca mai e bucata de bujie in motor, e nasol. Poate sa iti intre intre supape si sa le strambe. Sfatul meu ar fi sa dai jos chiuloasa si sa vezi ce e acolo. Doar asa poti sa vezi ce s-a intamplat. Bujia la benzinar nu are voie sa se rupa(din cate stiu eu). Faptul ca s-a rupt a doua oara, indica ceva buba acolo. Nu as indica neaparat reparatia in reprezentanta, pentru ca te vor taxa exagerat de mult. Cauta un mecanic mai priceput sa faca treaba asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
johnnydanut Postat Iunie 6, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2021 Cu toate ca n-am primit multe raspunsuri eu imi fac datoria si precizez ca problema a fost dintr-o bobina de inductie care le dadea in scurt si pe celelalte si nu putea fi aflata la scoaterea mufei ci doar prin inlocuire succesiva. Sunt total dezamagit de mecanici si dupa ce a stat masina in 4 service-uri am hotarat sa o iau acasa si pe drum am inceput sa schimb bobinele cu una noua si asa am descoperit buba. Totul cu ajutorul si sub indrumarea lui Sorin Salagean - adevarat profesionist.:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
informer Postat Iunie 6, 2021 Partajează Postat Iunie 6, 2021 Intreb si eu de curiozitate, sper ca nu-i cu suparare: cum se pot RUPE doua bujii din cauza bobinei de inductie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
johnnydanut Postat Iunie 6, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2021 Intreb si eu de curiozitate, sper ca nu-i cu suparare: cum se pot RUPE doua bujii din cauza bobinei de inductie? Bujia rupta nu era pe acelasi cilindru cu bobina si ea s-a rupt din cauza ca nu a fost stransa complet. A doua bujie nu stiu daca chiar a fost rupta doar ca asta mi-au spus la service insa fara sa mi-o mai arate si nici eu nu prea i-am crezut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate