Kingbaba Postat Iunie 8, 2021 Partajează Postat Iunie 8, 2021 Buna ziua. Am un GV 1999 2l benzina in 5 usi Nu imi mai cupleaza fata. Cardanele se invart, dar nici un rezultat mai departe. Nu stiu ce sa ii fac. Nu gasesc in zona Brasovului nici o persoana sa se ocupe. Ajutor va rog Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Iunie 9, 2021 Partajează Postat Iunie 9, 2021 salut suna la Smadu Nicolae, are service in zona Brasovului,au experienta cu jimny si GV! 0729 104 712 "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kingbaba Postat Iunie 10, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2021 Multumesc. Incerc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Iunie 10, 2021 Partajează Postat Iunie 10, 2021 Servus. Trebuie verificat tot lanțul homocinematic și compresorul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kingbaba Postat Iunie 11, 2021 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2021 Am verificat grupul si cupleaza problema este din pompita de vacuum. Si acum ma chinui sa gasesc una 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caesar2 Postat Februarie 3, 2022 Partajează Postat Februarie 3, 2022 (editat) Ai rezolvat? Se găsește SH pe www.pieseauto.ro.Crează-ți cont și fă o cerere pe site.Am cupărat 2 cutiuțe (pompe de vacuum) în 6 ani . Editat Februarie 3, 2022 de Caesar2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate