CristiGG Postat Iunie 11, 2021 Partajează Postat Iunie 11, 2021 Salutare, Vreau sa ii inlocuiesc navigatia originala si casetofonul original cu o multimedia cu camera de mers in marsalier. In acest sens vreu sa mut climatizarea mai jos unde eu am navigatia sau este spatiul gol cu usita la altele iar in locul acesteia si a casetofonului sa montez multimedia ( ca in foto atasat ). Ce diagonala trebuie sa aiba aveti idee ? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OXEDAN Postat Aprilie 23, 2022 Partajează Postat Aprilie 23, 2022 La 11.06.2021 la 21:09, CristiGG a spus: Salutare, Vreau sa ii inlocuiesc navigatia originala si casetofonul original cu o multimedia cu camera de mers in marsalier. In acest sens vreu sa mut climatizarea mai jos unde eu am navigatia sau este spatiul gol cu usita la altele iar in locul acesteia si a casetofonului sa montez multimedia ( ca in foto atasat ). Ce diagonala trebuie sa aiba aveti idee ? Multumesc! De 7" . video-1627237771.mp4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate