CristiGG Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Salutare, Vreau sa ii inlocuiesc navigatia originala si casetofonul original cu o multimedia cu camera de mers in marsalier. In acest sens vreu sa mut climatizarea mai jos unde eu am navigatia sau este spatiul gol cu usita la altele iar in locul acesteia si a casetofonului sa montez multimedia ( ca in foto atasat ). Ce diagonala trebuie sa aiba aveti idee ? Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OXEDAN Posted April 23, 2022 Share Posted April 23, 2022 La 11.06.2021 la 21:09, CristiGG a spus: Salutare, Vreau sa ii inlocuiesc navigatia originala si casetofonul original cu o multimedia cu camera de mers in marsalier. In acest sens vreu sa mut climatizarea mai jos unde eu am navigatia sau este spatiul gol cu usita la altele iar in locul acesteia si a casetofonului sa montez multimedia ( ca in foto atasat ). Ce diagonala trebuie sa aiba aveti idee ? Multumesc! De 7" . video-1627237771.mp4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts