Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Achizitie Ssangyong Kyron

vali.g
 Share

Recommended Posts

Salut, ma gandesc de ceva vreme sa iau o masina 4x4, pe care sa o folosesc la drum lung, si pentru iesiri in natura (soft offroad/overlanding).

In cautarile mele am dat de Ssangyong Kyron, care pare sa raspunda cerintelor: pret mic, spatiu mare, confort apropiat de o masina premium (pe care ar trebui sa o inlocuiasca), si destul de capabil in teren, cel putin asta reiese din putinele informatii pe care le-am gasit. Sunt interesat in principal de modelul 2.0 xdi automat, dar iau in calcul si un 2.7

As vrea sa aflu daca mai merita achizitia unui kyron in 2021, cat e de fiabil, cum se comporta on si off-road, ce costuri de intretinere presupune, ce probleme/avantaje/dezavantaje are si ce ar trebui sa verific cand aleg masina.

Planul meu e sa imi vand bmw-ul e91, sa iau un Kyron de 2000-3000 euro si cu restul de bani sa ii fac o revizie cat mai cuprinzatoare si eventual sa il inalt si sa-l incalt cu AT-uri. Deasemenea daca aveti si alte recomandari in bugetul asta sunt binevenite.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use