cristian.cojocar Postat Iunie 28, 2021 Partajează Postat Iunie 28, 2021 Buna, mai stiti ceva de RAVE?mai exista, sau a aparut ceva care sa mearga pe W10? Am incercat sa deschid niste pdf-uri dar nu pot. Eventual imi poate trimite cineva manualele pentru freelander 1 MY2001 si facelift 2003? Multumesc, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iunie 28, 2021 Partajează Postat Iunie 28, 2021 (editat) Salut. Este ceva smecherie care face RAVE sa mearga si pe W10 dar eu sunt pe Macbook si nu o stiu. Ce este in RAVE gasesti aici PDF https://cardiagn.com/land-rover/freelander/ (ignora alea NAS) Editat Iunie 28, 2021 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Floriin Postat Iunie 28, 2021 Partajează Postat Iunie 28, 2021 Merge daca setezi compatibilitatea pentru W98/ME Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate