Anne.gh Postat Iunie 28, 2021 Partajează Postat Iunie 28, 2021 Buna ziua, am achizitionat o lada niva din 2005 motor 1.7 si s-o stricat bloc motorul. Caut un motor in dezmembrari dar nu reusesc sa gasesc, oare ma poate ajuta cineva sa imi zice care e optiuna cea mai buna ? Sa poate inlocui cu alt motor ? Si ce model ? va multumesc Anne Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
letkan Postat Iunie 28, 2021 Partajează Postat Iunie 28, 2021 Buna ziua, am achizitionat o lada niva din 2005 motor 1.7 si s-o stricat bloc motorul. Caut un motor in dezmembrari dar nu reusesc sa gasesc, oare ma poate ajuta cineva sa imi zice care e optiuna cea mai buna ? Sa poate inlocui cu alt motor ? Si ce model ? va multumesc Anne Ce inseamna exact ca s-a stricat blocul motor de trebuie inlocuit? Nu se pot schimba doar piesele defecte/uzate? Poate niste detalii ar ajuta la a sugera optiunea cea mai buna. De inlocuit se poate, cu un alt 1.7, motorul in sine trebuie sa fie identic la toate dar se poate si repara ceeace cred ca-i mai ieftin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anne.gh Postat Iulie 1, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2021 Buna ziua, o valva de la blocor motor nu mai este stralucitor, este fisurat. trebuie inlocuit blocul motor doar dar mecanicul m-o recomendat sa cumpar un motor intreg ca este mai sigur dar multi oameni ma indrepteaza sa cumpar alt model de motor care sar putea sa se potriveasca si nu stijncare este solutia mai buna merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
letkan Postat Iulie 6, 2021 Partajează Postat Iulie 6, 2021 O valva se poate inlocui, e mult mai ieftin iar la un alt motor second hand nu ai garantia ca nu are probleme. Te-as sfatui sa cauti un alt mecanic pentru o a doua opinie. Alt model de motor inseamna alta bataie de cap, poate mai mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RallyZone Postat Iulie 12, 2021 Partajează Postat Iulie 12, 2021 bmw e36 1.8 is 150 cai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate