Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat pentru a inlocui motor

Anne.gh

Postări Recomandate

Buna ziua,

am achizitionat o lada niva din 2005 motor 1.7 si s-o stricat bloc motorul. Caut un motor in dezmembrari dar nu reusesc sa gasesc, oare ma poate ajuta cineva sa imi zice care e optiuna cea mai buna ? Sa poate inlocui cu alt motor ? Si ce model ?

va multumesc

Anne

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua,

am achizitionat o lada niva din 2005 motor 1.7 si s-o stricat bloc motorul. Caut un motor in dezmembrari dar nu reusesc sa gasesc, oare ma poate ajuta cineva sa imi zice care e optiuna cea mai buna ? Sa poate inlocui cu alt motor ? Si ce model ?

va multumesc

Anne

Ce inseamna exact ca s-a stricat blocul motor de trebuie inlocuit? Nu se pot schimba doar piesele defecte/uzate? Poate niste detalii ar ajuta la a sugera optiunea cea mai buna. De inlocuit se poate, cu un alt 1.7, motorul in sine trebuie sa fie identic la toate dar se poate si repara ceeace cred ca-i mai ieftin.

Link spre comentariu

Buna ziua,

o valva de la blocor motor nu mai este stralucitor, este fisurat.

trebuie inlocuit blocul motor doar dar mecanicul m-o recomendat sa cumpar un motor intreg ca este mai sigur

dar multi oameni ma indrepteaza sa cumpar alt model de motor care sar putea sa se potriveasca

si nu stijncare este solutia mai buna

merci

Link spre comentariu

O valva se poate inlocui, e mult mai ieftin iar la un alt motor second hand nu ai garantia ca nu are probleme. Te-as sfatui sa cauti un alt mecanic pentru o a doua opinie. Alt model de motor inseamna alta bataie de cap, poate mai mare.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare