alextava27 Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Va salut, detin o vitara 2.0 16 v , am intampinat o problema masina nu se mai accelereaza la relantiu functioneaza perfect cand dau sa o accelerez moare , am schimbat filtrul benzina am verificat pompa , am schimbat bobine , senzor clapeta acceleratie motorul are compresie…..a mai intampinat cineva aceasta problema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmarin Posted June 29, 2021 Share Posted June 29, 2021 Salut. Clapeta de acceleratie e curatata? Amestecul cu aer e in regula? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alextava27 Posted June 29, 2021 Author Share Posted June 29, 2021 O sa pun alta clapeta sa vad cum se comporta Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmarin Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Clapeta de acceleratie se curata periodic. Asa ca, dacă nu a fost curățată recent, ar trebui sa o faci, indiferent ca va disparea problema sau nu, după aceasta operațiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts