tlacee Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Salutare. Ma confrunt cu o problema, care aparent nu a gasit solutie la difertite ateliere, nici la reprezentanta Suzuki. Am un Jimny Santana 2004, fara modificari. Franele fata si de mana sunt ok, insa nu am putere pe axa spate. Am schimbat deja pompa centrala, repartitorul (second h), lichidul,tamburi, placute, saboti etc, fara nici un efect. Daca are cineva idei unde sa mai cautam, v-a sfi recunoscator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grizzlee Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Repartitorul e responsabil de "puterea" franarii pe puntea spate. Daca esti sigur ca repartitorul e functional 100%, atunci verifica conductele spate, sa nu fie infundate. Ai aerisit bine etrierii spate dupa schimburile de lichid? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tlacee Posted June 30, 2021 Author Share Posted June 30, 2021 Buna ,si multumesc pentru raspuns. Masina a stat intr un garaj vreo 8 ani, fara sa fie folosita, astfel cand am cumparat o, toate piesele erau blocate. Am schimbat tot ce era de schimbat, in afara de problema de mai sus altele nu sunt. Cand am picat ITP ul, am inceput sa schimbam elemente din sistemul de franare, pompa centrala, repartitor, pompa abs, am pus saboti noi, am schimbat tamburii, dar lipsa de putere in spate a ramas. Am verificat vizual conductele, am lasat sa se scurga mult lichid sa spele daca ar fi ceva. Aparent, debitul era ok. Daca este repartitorul problema, inseman aca am avut norocul sa gaesc un donor cu aceeasi problema. Un repartitor nou cost peste 800 lei, deci nu ma inghesui sa cumpar. Sau nici eu nu mai stiu, cum nici cei de la reperezentanta Suzuki nu mai stiu. Asta din poza este singurul repartitor, corect? sau mai are si altul? Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts