belogerer Postat Iulie 13, 2021 Partajează Postat Iulie 13, 2021 (editat) cand te mananca te scarpini. las pozele sa vorbeasca. personal sunt aproape 200% happy. totusi o sa mai primeasca o mana probabil in zilele urmatoare. textura ideala pentru mine e cea de pe grila care a iesit pe final cand vopseaua era aproape solida in pistol si am zis sa mai vopsesc ceva ca imi era mila sa o arunc... Editat Iulie 13, 2021 de belogerer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
belogerer Postat Iulie 15, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2021 (editat) continuare. lipsa de experienta isi spune cuvantul. e destul de greu sa mentii textura in timp si e o diferenta clara intre capota si laterale si chiar intre laterale. desi am pastrat reglajele atat la compresor cat si la pistol. consum pana acum la doua maini 3 L de raptor. totusi merita. rezultatul e wow pt cine apreciaza genul acesta de vopsea. Editat Iulie 16, 2021 de belogerer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
belogerer Postat Iulie 16, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 16, 2021 alte poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
belogerer Postat Iulie 23, 2021 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2021 final. me happy. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate