sierrafery Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 Salut baieti. Nevasta-mea isi doreste o Vitara pt mers la tara unde este ceva macadam si gropi mici, as vrea sa stiu ceva despre fiabiitatea modelului asta https://www.autovit.ro/anunt/suzuki-vitara-ID7GMzfi.html#xtor=SEC-81 sau ceva sfaturi ce alt model e mai fiabil sau ce as putea cumpara cu pana in 6000 Euro dar sa nu stau cu ea in service toata ziua. Nu stiu nimic de despre aceste masini de aia intreb. Merci.(nu pot s-o conving la un LR Freelander ca la ala m-as pricepe cat de cat :grin:) NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmarin Posted July 22, 2021 Share Posted July 22, 2021 (edited) Salut. Este Grand Vitara, generația a doua, pre-facelift. 1.9(Renault) motorina nu este o varianta fiabila. 2.0( Suzuki) benzina ar fi, dar sunt mai rare în România, iar meseriașii, probabil tot rari, ca și motorizarea. Garda la sol 190mm. 4x4 permanent, cu 4x4 și reductor. Reductia nu știu ce raport de demultuplicare are. Se poate înalta și cu SSSL. Piesele sunt rezonabile dpdv financiar. Portbagajul e mic și la LWB. La SWB e și mai mic. Anveloe AT și MT exista pe mărimea agreata pentru aceasta mașina. GV1 2.0 sau 1.6 benzina sunt foarte fiabile. Motoarele sunt Suzuki. Edited July 22, 2021 by cmarin Link to comment Share on other sites More sharing options...
sierrafery Posted July 23, 2021 Author Share Posted July 23, 2021 :h5 Multumesc pt raspuns, am sa mai sap, nu ma arunc ca fraierul mai ales daca zici ca e motor de Renault. Ideea cu 1.6 benzina imi convine NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmarin Posted July 23, 2021 Share Posted July 23, 2021 (edited) Grand Vitara 1 s-a fabricat intre anii 1998-2005. In 2003 a aparut un facelift. SWB are 1.6 si 2.0 benzina. LWB nu mai are 1,6. GV1 are caroserie portanta, iar GV2 nu are sasiu. GV! are punte rigida spate. GV2 are bascule fata si spate. GV1 nu e o masina de alergat pe sosea, dar se comporta decent. GV1 se poate inalta cu SL, SSSL si/ sau BL. Are anvelope pe 16”. Pentru 1.6, 31 inchi este maximul suportat de motor. Edited July 23, 2021 by cmarin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts