Dinu alex Postat August 4, 2021 Partajează Postat August 4, 2021 Salutare, am si eu problema cu ce trei martori ABS TC SI ASISTENTA LA COBORARE. Pana acuma m-i sa aprins de cateva ori cand puneam frana ABS si TC fara asistenta si mi se stingeau dupa ceva timp, iar acum cand a aparut si martorul de la asistenta nu s-au mai stins. Stiti pe cineva pe langa Craiova care sa aiba tester dedicat sa vad exact codul de eroare:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 4, 2021 Partajează Postat August 4, 2021 Salut, poate numai daca ai drumuri prin zonele "acoperite" https://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/masinile-noastre-sau-ca-si-ale-noastre/land-rover/anunturi-si-sugestii-importante/39130-posesori-de-tester-lr-dispusi-sa-ajute Pt coduri ABS se poate folosi si tester multimarca daca are D2 in meniu. Bafta NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 4, 2021 Partajează Postat August 4, 2021 Din cate stiu Autel MSPro are acoperire pe ABS la D2, incearca https://www.olx.ro/d/oferta/diagnoza-auto-tester-profesional-pt-orice-marca-si-la-domiciliul-dvs-IDb0lq9.html#e2300d3010;promoted 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dinu alex Postat August 4, 2021 Autor Partajează Postat August 4, 2021 Multumesc frumos!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dinu alex Postat August 24, 2021 Autor Partajează Postat August 24, 2021 Am ajuns azi la baiatul cu testerul si mi-a zis ca e pompa abs. Trebuie sa fie acelasi cod de pe masina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 24, 2021 Partajează Postat August 24, 2021 Da, cel mai bine e sa fie acelas cod dar daca nu gasesti da codul pe google si poate apare pe ceva magazin online unde se scriu si codurile asa numite "superseded" care sunt aceasi piesa cu alt cod NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 24, 2021 Partajează Postat August 24, 2021 Daca ma gandesc mai bine ar fi bine de stiut ce cod de eroare a avut totusi ca "pompa" nu se strica asa cu una cu doua, daca era legat de SVS ala e usor de rezolvat. Cum a ajuns omul la concluzia ca e pompa? Zi-mi mie ce cod de eroare apare NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dinu alex Postat August 25, 2021 Autor Partajează Postat August 25, 2021 I-a aparut shuttle valve electric fault, a incercay sa o stearga si nu a reusit si a zis ca e "pompa" . Nu era scris nici un cod .pompa bazaie continuu chiar daca scot cheia din contact problema e ca nu gasesc acelasi cod ca al meu SRB 10124100 014582. Multumesc frumos sierrafery!:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 25, 2021 Partajează Postat August 25, 2021 Pai nici nu-ti trebuie pt acel cod, de aia ziceam de SVS ca asta e "shuttle valve switch", asta e usor de rezolvat, vezi tutorialul atasat cu specificatia ca nu e nevoie de acel conector, se pot lega firele direct asta in cazul in care ies bune masuratorile de rezisstenta, daca nu se poate cumpara doar SVS-ul si modifica ala ca aceasta smecherie e necesara oricum, sunt si filmulete la asta e gresit doar modul in care lipeste firele ca alea trebuie taiate ca in atasament sa nu vina defectul in paralel cu modificarea, asta am explicat aici https://www.landyzone.co.uk/land-rover/necessity-of-the-mod-svs-fix-wiring-mod-option-b-graphic-explanation.272156/ SVS OPTION_B2.pdf 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dinu alex Postat August 26, 2021 Autor Partajează Postat August 26, 2021 (editat) Eu am desfacut partea de plastic cu valvele si am pus alte fire dar tot nu merge. Astep ca am comandat modulul de valve nou sa vad daca reusesc sa fac ceva , astea noi de pe masina aveau firele dezizolate (se macina izolatia cum o atingeai). Mersi frumos pentru sfaturi! Am facut si acel bay-pass dar valorile sunt mai mari la valve cand am masurat. Editat August 26, 2021 de Dinu alex Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 26, 2021 Partajează Postat August 26, 2021 (editat) Trebuie sa fii foarte atent sa nu te legi de alt fir si ala galben/verde trebuie taiat si la el ca partea ce merge spre modulator sa ramana in aer Editat August 26, 2021 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dinu alex Postat Septembrie 20, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Sierrafery problema rezolvata .. am incercat sa fac cu fire si nu am reusit nimik . Am comandat din anglia valvele wabco,le-am schimbat si totul e ok. Ramane sa fac aerisirea la frane ca prima data am desfacut conductele la frana de la pompa abs si a luat aer. Aerisirea se face intr-un fel anume sau caut aerisitoru la fiecare roata si o fac pe acolo.? Mersi frumos pentru ajutor! Seara buna!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 20, 2021 Partajează Postat Septembrie 20, 2021 Sierrafery problema rezolvata .. am incercat sa fac cu fire si nu am reusit nimik . Am comandat din anglia valvele wabco,le-am schimbat si totul e ok. Ramane sa fac aerisirea la frane ca prima data am desfacut conductele la frana de la pompa abs si a luat aer. Aerisirea se face intr-un fel anume sau caut aerisitoru la fiecare roata si o fac pe acolo.? Mersi frumos pentru ajutor! Seara buna!!! Da rezistentele le-ai masurat asa cum arata in tutorial? Daca ai montat numai SVS packul fara modificarea cu fire nu o sa tina prea mult si tot va trebui sa faci modificarea. Bafta NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dinu alex Postat Ianuarie 5, 2022 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2022 (editat) Sierrafery ai avut dreptate. Nici 2 luni si apoi au inceput sa se aprinda. Am gasit pe cineva cu nanocom in Craiova si le-am stins de cateva ori si astazi am luat-o de la capat cu firele si in final a mers bypass-ul. Caz rezolvat DOAR cu bypass. Mersi pt sfaturi sierrafery. Editat Ianuarie 5, 2022 de Dinu alex Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate