LycoSs Postat August 6, 2021 Partajează Postat August 6, 2021 Salutari persoanelor pasionate de tot ce inseamna 4x4 Suzuki, am si eu cateva intrebari pentru cunoscatori. Here it goes: As vrea sa achizitionez un Jimny si ma intereseaza opinia expertilor despre cum e mai bine: Sa fie pe benzina sau diesel? E Ok daca are distributie lant, ce inseamna mai exact asta si pentru ce conteaza? Ce aspecte conteaza cel mai mult la achizitionarea unui Jimny? Cred ca am sa ignor ideea unora ca un Jimny la 2000-3000EUR e bun, asadar la un buget de maxim 5500EUR voi la care masina v-ati orienta dintre cele disponibile pe olx sau publicate pe alte site-uri? Si totodata de ce? Multumesc, apreciez rabdarea de a raspunde unui incepator! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat August 7, 2021 Partajează Postat August 7, 2021 Eu m-aș uita in primul rand la rugina....mai ales sa șasiu.. http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LycoSs Postat August 7, 2021 Autor Partajează Postat August 7, 2021 Multumesc georgei23! Despre cuplaj 4x4 stii cumva e mai bine manual sau la buton? Si de ce? E recomandat sa fie inaltata sau exista vreun dezavantaj daca este? Sau daca e inaltata prea putin sau prea mult? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat August 9, 2021 Partajează Postat August 9, 2021 (editat) Salut. Maneta cutiei de transfer e sfântă. Ce e mecanic este mult mai sigur și fiabil. Atenție la mașinile pregătite pentru teren( a se vedea și înălțarea-SL sau BL). Sunt șanse destul de mari, ca mașina sa fi fost cam forjata în teren. Editat August 12, 2021 de cmarin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LycoSs Postat August 9, 2021 Autor Partajează Postat August 9, 2021 (editat) Multumesc cmarin! Cat e bine sa fie inaltata si cat nu e bine, sau cum? Saca deduc bine SL este Suspension Lift sau Self Leveling, iar BL este Body Lift? Am zis corect? Si care e diferenta dintre acestea si care sunt argumentele pro sau con in ceea ce priveste un Jimny? Editat August 9, 2021 de LycoSs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat August 10, 2021 Partajează Postat August 10, 2021 BL- Body Lift. - masina prezinta caroserie portanta, astfel ca se pot monta, in prinderea caroseriei de sasiu: -SL-Suspension Lift - marirea suspensiei( arcuri si amortizoare mai lungi- in poza nu e kitul complet): SSSL- Solutia Saracului Suspension Lift - flanse peste arcuri si amortizoare. Kiturile contin mai multe piese. Pozele sunt de exemplificare, nu fac nicio reclama. Exista mai multi producatori profi de astfel de kituri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LycoSs Postat August 11, 2021 Autor Partajează Postat August 11, 2021 (editat) Multumesc mult cmarin! Apreciez ajutorul. Presupun ca o combinatie de body lift + suspension lift e cea mai buna? Sau care dintre ele crezi ca e mai buna solutie pentru off road? Se poate deteriora sau deforma sasiul sau carcasa sau alte componente din cauza body lift-ului sau a suspension lift-ului sau doar se modifica centrul de greutate? Editat August 11, 2021 de LycoSs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat August 11, 2021 Partajează Postat August 11, 2021 Posibil ca un BL prea mare sa genereze efecte negative în timp. Dacă înalți mașina se recomanda folosirea flanșelor ori a jantelor cu ET mai mic sau negativ. Cu cât modificările sunt mai extreme, cu atât riscul de efecte negative va fi în creștere. Și asta poate implica alte modificari ... Funcție de ce îți dorești a face cu mașina, poți face modificări minore ori mai mari. Dacă nu ai experienta, ar fi benefic sa mergi cu mașina stock în teren, apoi sa îți dau seama singur de cum vrei sa o modifici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LycoSs Postat August 12, 2021 Autor Partajează Postat August 12, 2021 Inteleg, nu am experienta, dar ma gandeam daca e un avantaj sau dezavantaj daca iau una deja inaltata sau una stock in afara ca pot sa aleg singur apoi cum mi se pare mai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat August 12, 2021 Partajează Postat August 12, 2021 Inteleg, nu am experienta, dar ma gandeam daca e un avantaj sau dezavantaj daca iau una deja inaltata sau una stock in afara ca pot sa aleg singur apoi cum mi se pare mai bine. Am raspuns la ce scrii aici. :h5 Tine-ne la curent! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LycoSs Postat Septembrie 6, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2021 Multam! Daca am inteles bine Jimny are consum destul de mare. Contrast mare fata de Suzuki Vitara, nu? Dar toate versiunile de Jimny au acelasi consum de exemplu 1.3, 1.4 au acelasi consum? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate