Bacisor Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 Salutare,am si eu o intrebare,de curand am achizitionat un Suzuki Samurai cu motor de 1.6 8v de pe vitara. Masina a fost adusa din germania si este pregatita cat de cat de off road. Masina a fost inaltata prin punerea arcurilor peste punte,si are un lift foarte mare sa zic asa. Acum as dori sa cumpar niste simex uri de 31,oare o sa frece in foile de arc? O sa las o poza cu masina sa vedeti despre ce este vorba. Puteti sa imi spuneti cam cati cm este inaltata,multumesc mult!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Racketzz Posted September 20, 2021 Share Posted September 20, 2021 Poti masura tu cat e inaltata, din poze n ai cum sa ti dai seama. Legat de 31' probabil daca pui distantiere nu o sa atinga in sasiu, ca sa iti dai seama orientativ daca o sa atinga in caroserie intra pe tirecomparison.com, pui dimensiunea 265 75 r15 care e 31' si dupa masori de la prag la bara si de la pamant la aripa si vezi cat ai( orientativ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts