Lsk Postat Septembrie 5, 2021 Partajează Postat Septembrie 5, 2021 Va salut! Sunt nou pe aici, cred ca a mai fost topicul asta, dar n am prea inteles mare lucru de acolo: poate cineva aa ma lamureasca cum pun AC pe un Patrol Y60? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Septembrie 5, 2021 Partajează Postat Septembrie 5, 2021 Cauti un donator si muti instalatia de pe el pe al tau. E destul de multa munca si piesele trebuiesc verificate inainte de a fi montate. Sunt ateliere ce se ocupa cu clima 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lsk Postat Septembrie 9, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2021 Mersi de raspuns, daca imi poti spune si un asemenea atelier, ar fi de mare folos, mai ales daca e prin zona Bucurestiului:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat Septembrie 9, 2021 Partajează Postat Septembrie 9, 2021 Nu recomand sa faci montajul, decat daca ai foarte mult timp/nervi si bani. Ca sa faci ca la carte,trebuie: - sa dai bordul jos, sa schimbi aeroterma - facut cablaj, montat buton - trase conductele de freon - montat compresor ac - montat radiator/condensator pentru AC Adica pe scurt, trebuie sa desfaci foarte multe. Daca nu ai pe cineva care sa aiba mare grija, o sa ai numai belele. Oricum ar fi, sunt curios ce decizie o sa iei :) 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lsk Postat Septembrie 11, 2021 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2021 In privinta cablajului, am inteles ca este acolo din fabrica. Exista mufele pt tot ce trebuie. In rest, pare corect ce spui. Ma gandeam ca e vreun pasionat pe aici care a facut deja asemenea lucrare. Nu dau inapoi, ideea e sa gasesc donatorul de AC !:) o sa postez cand reusesc sa o fac. E un Patrol facut impecabil, ii lipseste doar AC :( pana atunci daca se gaseste vreun donator de AC .. sa nu se sfiasca, sa dea un semn Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Septembrie 26, 2021 Partajează Postat Septembrie 26, 2021 pe la dezmembrare sigur gasesti 1 Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 29, 2021 Partajează Postat Septembrie 29, 2021 Eu am facut asta pe un Patrol Y60 acum 10 ani. Operatiunea a fost facuta de catre colegul Cos- il gasesti aici pe forum nush daca si cu telefon - la Galati. Am dus masina din Bucuresti la el si dupa o saptamana a venit cu AC functional. Toate mufele si firele sunt pe masina,in principiu. Am avut donator cu AC functional,desfacut tot -de catre Cos,- si remontata la mine. A avut 2-3 chinuri cu diverse cuple de la instalatia veche care au cedat dar au fost refacute la strung. am vandut masina dupa 3-4 ani cu AC functional. Spor! 1 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate