Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

AC Patrol Y60

Lsk

Postări Recomandate

Nu recomand sa faci montajul, decat daca ai foarte mult timp/nervi si bani.

Ca sa faci ca la carte,trebuie:

- sa dai bordul jos, sa schimbi aeroterma

- facut cablaj, montat buton

- trase conductele de freon

- montat compresor ac

- montat radiator/condensator pentru AC

Adica pe scurt, trebuie sa desfaci foarte multe. Daca nu ai pe cineva care sa aiba mare grija, o sa ai numai belele.

Oricum ar fi, sunt curios ce decizie o sa iei :)

• Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In privinta cablajului, am inteles ca este acolo din fabrica. Exista mufele pt tot ce trebuie. In rest, pare corect ce spui. Ma gandeam ca e vreun pasionat pe aici care a facut deja asemenea lucrare. Nu dau inapoi, ideea e sa gasesc donatorul de AC !:)

o sa postez cand reusesc sa o fac. E un Patrol facut impecabil, ii lipseste doar AC :(

pana atunci daca se gaseste vreun donator de AC .. sa nu se sfiasca, sa dea un semn

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Eu am facut asta pe un Patrol Y60 acum 10 ani.

Operatiunea a fost facuta de catre colegul Cos- il gasesti aici pe forum nush daca si cu telefon - la Galati. Am dus masina din Bucuresti la el si dupa o saptamana a venit cu AC functional.

Toate mufele si firele sunt pe masina,in principiu.

Am avut donator cu AC functional,desfacut tot -de catre Cos,- si remontata la mine. A avut 2-3 chinuri cu diverse cuple de la instalatia veche care au cedat dar au fost refacute la strung.

am vandut masina dupa 3-4 ani cu AC functional.

Spor!

• Like 1

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare