MLiviuM Posted September 10, 2021 Share Posted September 10, 2021 Salut. Mă numesc Liviu și sunt posesor de moto enduro-touring. Din cauza problemelor pe care le are prietena cu coloana, nu o pot lua cu mine pe moto. Deci am ajuns la concluzia ca trebuie sa achiziționăm o mașina 4x4. După îndelungi dezbateri am ajuns la concluzia ca vom lua o Vitara. intrebarea mea este: Aveți cumva idee de o Vitara sh, buget achiziție pana in 5000 euro, una care sa fie cat mai decenta la capitolul rugina. multumesc anticipat pentru răspunsuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmarin Posted September 11, 2021 Share Posted September 11, 2021 Servus! Nu am habar despre mașini la vânzare. Insa, având în vedere bugetul, pentru Vitara clasica, cu siguranță, vei găsi ceva bun. Atenție, totuși, la mașini fațuite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MLiviuM Posted September 12, 2021 Author Share Posted September 12, 2021 Tocmai de-aia întrebam dacă știe cineva vreuna buna. multumesc de interes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts