Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Păreri Cooper Discoverer AT3 S port 2 195/80 R15 100 T

MLiviuM
 Share

Recommended Posts

prea lejere pentru offroad usor-mediu. Se simt perfect pentru asfalt si forestiere.... pana la ud si noroi faci treaba, dupa aceea sunt bani aruncati. tu stii ce inseamna offroad usor-mediu pt tine.

• Like 1

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Ud si nori insemna MT. daca ai si asflat minim 50% in plan At3 4S + 2 seturi de lanturi sunt mama si tatal lui MT.... depinde unde mergi si cum mergi cu masina ia-vitara este usoara iar 1,6 nu-i cel mai fortos motor. pt tavalit prin padure -vanataore eu as pune un set de simex si imi asum aia 20-30 km pe asfalt. de m,ergi 200 km de asfalt se schimba treaba total, siguranta este pe primul loc. astea nu-s sfaturi de luat de la un necunoscut pe net.... un set de lanturi misto costa cat gumele....si doar tu stii ce faci cu masina ta. eu recomand AT + lanturi serioase offroad. bati rau MT-ul dar si mizerie-noroi si montat-demontat....
  • Like 1

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use