Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

pentru p38 ,4,6 benzina.

RETI

Postări Recomandate

• 2 luni mai târziu...

Salut,

Acum am citit postarea aceasta si ma intrebam daca mai ai piese pentru un P38, $.6 HSE. Al meu este din 1997. Caut un uscator de aer de la sistemul EAS, si niste stopuri spate S/D pt Haion si colturi. Vreau sa il transform in model European. Al meu este model US si am stopurile pe portocaliu. INteleg ca si farurile ar trebui sa aiba inscriptia EU, sau cel ptin asa au cerut Germanii cand am facut conversia unui BMW M3 din 2009 in Germnia, din model US in cel EU pt a-l putea inregistra in Germania. Am reusit pana la urma. De asemenea ma intereseaza sistemul de trapa deoarece cred ca am un cablu rupt la trapa.

Macaraua de la usa fata dreapta imi da probleme si nu mai actioneaza usor butonul care se ridica si se lasa cand deschid/inchid usile. Am pus ceva temporar, pt ca am rupt acel buton care se inalta cand am incercat sa repar defectul acesta (deci butonul imilipseste acolo la geam pe usa dreapta fata) si poate imi trebuie si macaraua.

Altfel, ma uit dupa niste jante pe 18 pt a avea doua seturi pt cauciucuri vara/iarna, cardanele toate (care am inteles ca se pot defecta in timp), catalizatorul, oglinda de mijloc interioara pt ca a mea s-a deteriorat pe margine, si pare ca un ecran de lichid care s-a spart.

Pentru mai multe detalii , ca sa nu iau spatiu aici, putem vorbii pe email si sa schimbam numere de telefoane precum necesar.

Inca mai sunteti in posesia acestui P38?

Sanantate,

Sorin

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare