AndreiLupsa Posted October 3, 2021 Share Posted October 3, 2021 Va salut stimați colegi, Am cumpărat de curând un Ford Ranger 2.5 tdci din 2008, și pana astăzi nu am mers cu el la drum lung, asa ca am observat ca are un huruit și ceva trepidatii la viteza de peste 80km/h, după ce am ajuns acasă m-am uitat sun el și am observat o prelingere minora de ulei la grupul din spate. A mai întâmpinat cineva aceste 2 probleme ? Ma puteți ajuta, va rog, cu niște păreri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
albinaru Posted October 4, 2021 Share Posted October 4, 2021 May Day ! May Day! Nu mai umbla cu masina ! Verifica urgent uleiul din grup. Schimba semeringul pinionului. Daca belesti grupul va trebui sa bagi mana adanc in buzunar, 1 Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darius Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Si crucile cardanice. La Pajero am patit la fel, mi-au cerut unii vreo 1.500 de euro pe reparatie(acum 12 ani) si, cand colo, erau crucile. Simptomele sunt la fel, poate e acelasi lucru. Bafta! 1 "Umblati cu bine!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
albinaru Posted October 24, 2021 Share Posted October 24, 2021 Crucile se verifica usor, ies rapid din calcul. 1 Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts