vitalies Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Ce ziceti? :ha: :ha: http://www.zukiworld.com/forum/gallery/1019_05_09_08_3_53_12.JPG http://www.zukiworld.com/forum/gallery/1019_05_09_08_3_51_48.jpg Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: samurai 6x6 Cred ca e super sa dai inainte si inapoi cu ea in parcare, sau poate stie cineva cum se vireaza masina asta ? :roll: Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: samurai 6x6 Ca tancurile. Se blocheaza rotile de pe o parte. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: samurai 6x6 Trebuia sa faci poll: "Cea mai inutila modificare facuta vreodata la un samurai?" :ha: Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: samurai 6x6 nu fi asa sigur...... :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: samurai 6x6 fiecare cu „pasarile„ lui , dar unii cred ca au prea multe.:)):)):)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: samurai 6x6 dumnezeule! NU e photoshop!!!! arata ca o ... aratare :ha: e misto intr-un mod pervers :grin: sunt curios cum face in teren.. Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: samurai 6x6 Nene ala e esapamentul? Burlanu' ala dat cu bronz de sobe. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: samurai 6x6 Cred ca este infailibila in teren...Cred ca au schimbat si motorizarea...."Veverita sefa!" :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate