Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Recomandare auto nou.

Sony

Postări Recomandate

Salut.

Intentionez sa cumpar o masina cu capabilitati off road noua pe care sa o tin ceva vreme, si sa o exploatez zilnic 50%camp-50%asfalt cam 50km/zi

In Ordinea preferintelor cam astea ar fi:

1. RAM 1500 Limited 5.7 benzina aspirat (cu gaz sau fara; aici am o dilema) cu mentiunea ca e si cea mai scumpa. interior premium.

2. Ranger Raptor (motor diesel 2.0 injectat; mi-ar place sa o alerg fara mila)

3. Land Cruiser 150 2.7diesel/204hp (am mai avut, pretul actual exagerat, multa plasticaraie la interior RAMul este cu 10 clase peste ca capitolul asta, termene de livrare mari )

4 Hilux (nimic care sa impresioneze)

5 L200

6 Musso (asta daca vreau sa ies mai ieftin,)

Voi ce ati alege ???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:old Ce spui tu aici este magnific cu RAM, dar Nu merita. Indiferent de cont, nu merita decat ca impresie artistica.

Am aceeasi situatie in familie, cam 100 km zilnic din care 10-30 offroad de camp. Hilux , acum are deja 2 ani. 70 mii km, fara nici o problema. Ieftin si bun de tavalit pt ceea ce face

La ai mei , moftul se face cu #nr2 M power sau #nr3 ceva Range 2020, dupa niste devize si sume impesionante plus saptamani de asteptare diverse plastice,senzori la alte masini deosebite.

Nici Raptorul nu este de dat de-o parte dar trebuie ceva analiza serioasa raportata la rezistenta vs abuz , idem si la L200 . EU am un l 200 2012 si comparand senzatia , este mai misto power la al meu decat la Hilux 2019, ambele automate.Treaba declarata si de mine si de cumnat,dupa ce am mers fiecare cu rabla celuilalt . Nu stiu sincer cum este micul motor de mitsu nou.....dar ai inteles ideea . pt munca, masina de munca ,cu reprezentanta aprope si rapid/simplistic de reparat.

situatia se schimba daca esti reprezentatul nush care-i firme si bugetul este alocat,trebuie doar moftul facut, dar in linii generale cam asta-i situatia din prisma celui ce munceste si produce bugetul pt rable.

• Like 1

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare