Sicilianu Postat Noiembrie 17, 2021 Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 Salut, Mi-am achizitionat un Grand Vitara din 2000 in 3 usi model FT, 2.0 benzina si as dori sa ii fac urmatoarele modificari: 1. Instalatie GPL (eu doar masini pe GPL am avut si nicio treaba nu am avut cu ele) 2. Inaltare 3cm din suspensie (nu vreau mai mult pentru ca devine instabila plus fortat planetare, iar restul pentru roti reglez din caroserie) 3. Anvelope ma gandesc la AT KO2 215x75-15 (eventual daca aveti alte recomandari) 4. Troliu 5. Portbagaj sus cu ceva led baruri. Daca aveti recomandari pentru aceste modificari cum sa le fac, spre exemplu la inaltare sa iau kit prelungire arcuri telescoape sunt bune? sau sa caut arcuri si telescoape mai lungi. Doresc ca suspensia sa fie moale sa ma pot duce cu viteza pe macadam, cu atvu ma duc cu 80km/h si nu simt nimic... Grandu scutura de numa... O zi faina! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Noiembrie 17, 2021 Partajează Postat Noiembrie 17, 2021 (editat) Salut. Poti pune linistit SL 50mm. Exista SL varianta ieftina. SSSL. Dincolo de asfalt reduci presiunea si asta ajuta si cu atenuarea acelui scuturat. ATV vs GV. Mere vs pere. In ceea ce priveste anvelopele depinde ce vrei sa faci cu masina. Ai pe 15” sau 16” in CI? Editat Noiembrie 17, 2021 de cmarin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate