Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Distributie Jeep Grand Cheroke 1997

anakinJeep
 Share

Recommended Posts

Buna seara. O sa cumpar zilele urmatoare un Jeep Grand Cheroke. Am batut palma cu omul si urmeaza sa il iau.

Acesta mi-a zis ca nu stie nimic despre distributie,ca el nu a umblat pana acum. Din cate stiu nu este pe lant sau ceva de genu, si daca este motorul acela facut de italieni si austrieci este foarte cumplicata ditributia de facut.

Acum intrebarea mea este,cam cat ar costa aproximativ ? Este complicat de facut? O poate face orice service? Si de unde ar trebuii sa cumpar piesele.

De asemenea mai are o problema,pierde ulei pe la capac(omul a cumparat toate piesele sunt sigilate + facutra pe numele lui de la auto jeep.ro). Acest lucru ce presupune? La ce sa fiu atent ? Pot sa merg la orice mecanic?

Dupa decodificarea codului vin imi arata asa: engine Code : 2.5 4CYL Turbos Diesel(Intercooler)(ENC)

Va multumesc frumos pentru raspunsuri

Edited by anakinJeep

Daca este 2.5TD de VM atunci posibil sa fie pe pinioane, fiind din 1997, cele cu common rail erau intr-adevar pe curea (cum erau si pe Chrysler Grand Voyager si Jeep Cherokee) si nu erau complicat de schimbat (am schimbat de 2 ori pe Chrysler GV). Asta de care zici tu, cred ca-i varianta cu cate o chiulasa pe piston si retin ca acest motor era pe pinioane.

va multumesc frumos de raspuns. Am citit depre probela cu chiuloasa ,din ce am inteles este de la supraincalzire, dar un radiator custom si montat bine ar rezolva aceasta problema. Masina o iau pentru plimbari la munte,in nici un caz pentru offroad. Cat ar costa reparatia unei chiuloase?

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use