nissan4x4 Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Avand in vedere hotararea ticaloasa a Guvernului de a tripla taxa auto, acum dupa alegeri, pt a proteaja afacerile cu masini noi, propun ca si clubul4x4 sa ia o atituine vis-a-vis de aceasta problema, prin organizarea unui mars de protest pe strazile din Bucuresti cu masinile noastre de off road, in cursul saptamanii urmatoare ! Ce ziceti? ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: propunere protest pe 13 decembrie va fi manifestatie hai si noi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: propunere protest Hmm, pe 13 dec are OffRoadAdventure + BGS o actiune umanitara la Buzau, vreo 40 de masini, ar fi fost bine sa vina si dansii. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: propunere protest Eu vin...am 6 masini...o sa rog cativa prieteni fara masina sa mi le conduca. De la Ramnicu Valcea ne strangem cam 50 de masini, eu si prietenii mei. Poate mai pleaca si altii, separat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: propunere protest La ce ora si unde? Vin si eu :T :T :T http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: propunere protest Din cate stim noi, In Piata Victoriei la 11, daca nu ma insel. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: propunere protest de ce sa-ti salte talonul Dane? ...ce-i musai sa-l ai la tine? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: propunere protest si la arad se pregateste s-au luat cozi de matura si panza maine l-am rugat pe un baiat sa ia cativa metrii de obiect deala ce punem noi pe roata pt zapada in caz de opozitie a organelor pt piromanii din grup :ha: :happy acum serios... particip si eu si abia astept sa vad reactia guvernului daca se pise pe noi... grecia devine un ideal forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: propunere protest pe 13 decembrie va fi manifestatie hai si noi :g :g :g DE ACORD Sa mergem Sa strigan :ypu :pr :pr :pr NE VEDEM ACOLO It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: propunere protest fratilor ii doare la 10 m de orice obiect(gen p..a)nu ai cu cine sa discuti...se schimba guvernul...pina si sindicatele au lasat-o balta voi credeti ca vom avea succes? un prieten vinzator de piese auto a zis atunci cind i-am spus de protest ca pe el il doare-n cot ca-si ia masina noua iar cind i-am explicat ca el n-o sa mai vinda piese ca o sa fie numai masini noi a zis ca vine la protest....cam astia-s oamenii ca de guvernanti nu vreau sa stric spatiul pe pagina.... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stef Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: propunere protest noi avem una noua si una veche. Imi da cineva banii inapoi pe aia noua sau mi-i scade daca imi iau una veche?..... NU. SO? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: propunere protest noi avem una noua si una veche. Imi da cineva banii inapoi pe aia noua sau mi-i scade daca imi iau una veche?..... NU. SO? :care forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: propunere protest va taiati craca de sub picioare ..... poate va trage pe dreapta si va ridica taloanele la toti .... ca mai mult ca sigur toti aveti alte gume...sa nu mai zic de altele... nu vad de ce ar protesta o masina inmatriculata ..?!?! nu atrageti atentia.... ca poate interzic astia accesul in paduri cu autovehicule motorizate.... ( fenomenul ATV ia asa o amploare si intram fara sa vrem in aceeasi categorie...) ... personal consider o mare panarama chestia cu taxa ...din toate punctele de vedere ... dar nu cred ca e treaba noastra ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cormosilviu Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: propunere protest ...nu spuneti bancuri cu ceausescu..ca poate va salta secu.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: propunere protest va taiati craca de sub picioare ..... poate va trage pe dreapta si va ridica taloanele la toti .... ca mai mult ca sigur toti aveti alte gume...sa nu mai zic de altele... nu vad de ce ar protesta o masina inmatriculata ..?!?! nu atrageti atentia.... ca poate interzic astia accesul in paduri cu autovehicule motorizate.... ( fenomenul ATV ia asa o amploare si intram fara sa vrem in aceeasi categorie...) ... personal consider o mare panarama chestia cu taxa ...din toate punctele de vedere ... dar nu cred ca e treaba noastra ... Da...ai dreptate! Nu e treaba mea nici cand Gogu' Recidivistu' ii da in cap prietenului tau sa-i fure portofelul sau cand Viorel Violatoru' a inghesuit-o pe prietena/sotia sau fiica ta intr-o scara de bloc! Ai dreptate! Nu ar trebui sa fac nimic, ptr ca "nu e treaba mea"! Poate imi da si mie una sau poate ca mastii?!?! - mi-o trage! E treaba tuturor romanilor sa ia atitudine! Crezi ca daca la anul se interzice plimabrea cu tractoarele prin padure si se organizeaza un protest o sa fii doar tu si prietenii tai cu masinile pe strada? Nu ar fi prea multe, sunt sigur! Nu vreau sa mi-o iei in nume de rau, este doar parerea mea! Respect! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: propunere protest http://www.youtube.com/watch?v=ddzYTG-T6yg Ar cam fi momentul, nu??? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: propunere protest vreti sa fiti dati ca exemlul negativ ... ptr ca sigur sariti in evidenta..... 2 ... nu a-si lua partea samsarilor nici sa ma omori... nu i-am suferit niciodata 3 de parca ai putea tu sa-l opresti pe vasile sa o f... pe tzatza floarea .... cum ai face ..??? 4 sunt lucruri mult mai grave in tara asta ....decat taxa asta ... sincer ... nu vad legatura intre club4x4 si taxa..... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: propunere protest sunt mie in suta de acord cu lipoveanu. ca sa nu mai spun ca cine a vrut sa isi ia masina ......si-a luat.din tara ,de afara,a platit taxa, nu a platit si a preferat BG sau Anglia,ma rog, fiecare dupa posibilitati.important a fost sa se dea nu sa se planga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: propunere protest vreti sa fiti dati ca exemlul negativ ... ptr ca sigur sariti in evidenta..... 2 ... nu a-si lua partea samsarilor nici sa ma omori... nu i-am suferit niciodata 3 de parca ai putea tu sa-l opresti pe vasile sa o f... pe tzatza floarea .... cum ai face ..??? 4 sunt lucruri mult mai grave in tara asta ....decat taxa asta ... sincer ... nu vad legatura intre club4x4 si taxa..... 1. publicitate d-asta, nu cred ca-si doreste nimeni 2. nu e vb de samsari, desi ...treaba lor cu ce se ocupa...hai sa ne gandim si la aia care au luat credit sa-si ia o gioarsa de 3-4 k euro 3. daca Vasile e langa mine in momentul ala si as constata ca Tzatza Floarea nu sta de bunavoie, crede-ma k l-as opri cumva... 4. de acord ca sunt lucruri mult mai grave...hai sa incercam cu totii sa le rezolvam si pe alea, decat sa stam cu mainile in san si sa plangem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator lucian Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: propunere protest AZI A FOST LA TURDA,IN 13 FACEM DIN NOU SA VA FIM ALATURI CELOR DIN BUCURESTI.SA NU NE LASAM CALCATI IN PICIOARE!!!!! :pr :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: propunere protest @ Lipovene, cand il mai vezi pe Braniciu , sa-l saluti din partea mea! Daca tot nu suferi samsarii...cum reaq sunteti asa de buni prieteni :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: propunere protest braniciu ...???!!! nu-mi spune nimic .... taxa ca taxa...dar modul cu au aruncat-o astia pe monitor... e strigator la cer ...!!! clar este o bataie de joc a celor care deja aveau masini cumparate si stiau cat treb sa plateasca.... deci oameni de bunacredintza ... sfat ! daca vreti sa participati la protest NU VA DUCETI CU 4X4 MODIFICATE .... .. .. LUATI MASINA de LA NEVESTE ..CELE DE LA FIRMA ..... SAU PE JOS CU UN STEAG IN MANA SAU O PLANCARDA.... economia a noastra a tururor sufera din cauza acestor autovehicule second .... ne convine sau nu este o realitate ... eu a-si protesta dupa instalarea noului guvern ..... pe actualul i-l doare in pix ... mai are cateva zile de mandat .... mai mult ca sigur a fost ultima zvacnire a lui Tariceanu .... ce mi-ar mai fi placut si mie sa-mi mai iau una .. un PATROL RB30 .... fara taxe ... sa am la vara ce lucra.... P.S. daca merge vreunul din dr.taberei la protest sa treaca sa ma ia si pe mine .... merg... dar fara masina .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator lucian Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: propunere protest :F :p pe ei inca o revolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
White Wolf Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: propunere protest Sunt nevoit sa-i dau dreptate lui Lipoveanu...razbunarea-i arma prostului si stim cu totii ca :pr Lipovene...Braniciu e tipul ala de la Olanesti caruia i se mai zice si Nicu si avea in vara 2 Toyota Land Cruiser LJ aduse din Anglia. Suntem prieteni vechi...e un tip super! De la el am inteles ca sunteti amici. Sigur nu ma insel, stiu ca i-ai postat si aici, pe forum un anunt cu niste rotzi la un moment dat. Numai bine si...ca sa nu fiu chiar off topic : O ADUNARE LA MODUL CONCRET SE FACE SAU MERGE FIECARE PE 13 CUM II DA PRIN MINTE? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: propunere protest aaaaa... de Nicu Englezu zici ... m-am prins .... nu-i stiu numele de familie .... da...e un tip de treaba ... dar nu e samsar de masini .... lucreaza in anglia si de cate ori se intoarce acasa vine cu o masina ..sa-si aduca acaretele acasa ... meseria lui e alta ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate