Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

propunere protest

nissan4x4

Postări Recomandate

Re: propunere protest

Fac referire la masinile noastre de teren :

1. Daca se mentine taxa mica , masinile majoritatii dintre noi vor valora peste un an , putin mai mult decat "rabla" ! Nu exista alta alternativa , sau nu o vad eu.

2. Daca se mareste taxa , majoritatea dintre noi ne "inmormantam" cu ele !

Dar , exista alternativa :alta masina neanmatriculata pt. piese.

Cum o fii mai bine ?

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din punctul meu de vedere taxa asta, precum si cele care au fost pana acum, nu are nici o legatura cu protejarea locurilor de munca de la Dacia, cu poluarea, sau cu tot felul de "texte" . Ea exista doar pentru a servi intereselor materiale ale catorva persoane care nu fac altceva decat sa-si ia "dreptul" de la producatorii straini de masini , asigurandu-le in schimb un mediu favorabil artificial pentru a-si vinde produsele. Este doar un alt tun , ca multe altele. Asa romanul este "facut" de doua ori : odata ca "dreptul" pe care-l primesc "baietii" provine din diferenta de pret platita in plus pe o masina noua sau din calitatea mai proasta a masinilor si serviciilor, precum si cu aceasta "taxa de smecher" ... ca altfel nu am cum sa-i zic. Grav este ca daca nu avem bani macar de un Jimny nou, sau poate nici chiar de o Niva noua si nu gasim o masina inscrisa decenta la putinii bani pe care-i avem, trebuie sa platim nu o data ci de trei ori "taxa de smecher", sau sa renuntam la 4X4. Pai aici deja ajungem de la umilire la sclavie. Nu stiu cum unii pot sa accepte situatia.

Daca se dorea protejarea locurilor de munca de la Dacia, guvernul trebuia sa incurajeze investitia in tehnologie, oameni calificati, etc. astfel incat masina romanului sa fie competitiva in economia de piata si cine stie cum stateau astazi lucrurile , poate cumparam noi uzinele Renault ... de ce nu? Puteam sa fim si noi mandri asa cum sunt nemtii, italienii, francezii, englezii de masinile lor.

Nu am nimic cu cei care vand masini noi. Am fost in breasla cativa ani si stiu cum stau lucrurile din interior. Chiar si acestia au mult de pierdut din cauza " taxei de smecher" ... pentru ca in acest mediu "protejat" , de cele mai multe ori uita principalul mod de supravietuire in conditiile concurentei : multumirea clientului. Astfel ajung sa vanda avand in vedere numai profitul imediat, bazandu-se pe dezinformare, garantii aproape inexistente, service de slaba calitate, etc . Eu cred ca orice om ar prefera noul in locul secondului , chiar daca asta ar insemna efort financiar mai mare, daca ar fi tratat cum trebuie nu numai la showroom unde i se promite marea cu sarea, ci si la un service de calitate cu preturi rezonabile, unde este respectata garantia promisa la vanzarea masinii si nu in ultimul rand unde este respectat ca si client . Dar daca "dealerul" nu ofera nimic in plus fata de un "samsar", e normal sa cada in momentul in care "protectia" se subtiaza, mai ales pe fondul unei crize financiare. Lasandu-i sa cada ii faci sa vada lucrurile asa cum ar fi trebuit sa le vada, iar cei care vor supravietui vor stii cum se face aceasta afacere. Protejaza-i si atunci romanu prost o sa fie jecmanit ca si pana acum.

Iar acum, ca ultima "tapa" s-a dat ordonanta care tripleaza "taxa de smecher", tinand-o ascunsa pe perioada alegerilor , cu aplicare imediata dupa, fara a da macar posibilitatea romanilor de rand, cei cu mai putini bani, care si-au cumparat deja un second din import sa le inmatriculeze sau sa renunte la a mai cumpara. Imi aduc aminte cate luni au trecut de cand s-a schimbat ultima data taxa si pana a fost aplicata. Atunci nu existau ordonante de urgenta?!

Toate acestea sunt lovituri premeditate date poporului roman de acele cateva persoane atat de arogante incat nu se mai deranjaza nici sa se ascunda.

Oare cat o sa mai suportam?! Oare cat o sa mai fim romani prosti care votam pentru 50-100 lei ?! Chiar nu ne pasa de viitorul copiilor nostri?!

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Eu zic ca va agitati degeaba ... In maxim 3 luni or sa scoata taxa de tot! CE sta cu ochii pe excrocii astia si mai mult decat atat le-au impus sa scoata aceasta taxa, asta in sensul in care noi eram pana la majorarea ei, in TOP5, importatori de masini uzate din vest!

Realitatea este ca golanii nostri au majorat nesimtit taxa sa-si mareasca ei vanzarile la masinile lor noi (gen Tariceanu, Tiriac samd) si au motivat ca de fapt vor sa stopeze importurile ... Insa romanul cum e el inventiv gaseste imediat solutii: inmatriculeaza pe BG, MD, aduce masini cu nr definitive sau semi-definitive de afara samd

Iar acum una din ciclul "stiati ca": orice dealer din vest primeste ptr orice masina < EURO3 (inclusiv) exportata un bonus semnificativ de la stat?

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Una dintre variante ar fi blocarea drumurilor, a intersectiilor urmata de demontarea tuturor placutelor cu nr de inmatriculare. Trebuie facut ceva ca nu se mai poate. Eu am impartit in oras o groaza de fluturasi cu purcelul deasupra literei T. Maine cred ca voi fi la Bistrita. Interesant ca in afara de OTV nici o televiziune nu a abordat aceasta tema, semn ca toate sunt aservite puterii. Rusine sa le fie! Eu unul am ajuns la capatul rabdarii !

Link spre comentariu

au facut si astia pe ultimele zile de mandat cu a facut iliescu cu gratierea lui Cosma .... vb ta... nu poate sa-ti fie decat scarba ....

Exact la gestul lui Iliescu ma gandeam si eu....prosteala pe fata !

Link spre comentariu

Eu ma duc in Piata maine , nu ca i-ar interesa sau durea in cur pe guvern de noi,dar macar sa fiu cu inima inpacata.

Nu are cum sa se lase cu revolutie din asta,masa poporului nu este afectata de taxa , ba chiar se bucura , da mai in......daca au bani de masina au si de taxe.

Uniunea E. si pe ei tot acolo ai doare ce daca s-a dus "Realitatea" cu un sac de semnaturi care a fost rezultatul concret ? Nika.

La Bistrita cand au oprit masiniile in strda au chemat repede jandarmii

Pe astia doar mitraliera ai satura

Link spre comentariu

Daca in urmatoarea perioada o sa primiti vreo recomandata acasa sa nu o ridicati ca se pare ca militienii astia handicapati au facut niste filmari cu masinile care au participat la miting si se pregatesc sa trimita amenzi. Sincer nu stiu pentru ce anume dar se pare ca ei nu au auzit de "LIBERTATEA DE CIRCULATIE" si ca avem voie sa ne plimbam pe strazi si in grupuri de cate 100.

Aplauze pentru vigilenta militienilor si multa m... :P

Link spre comentariu

Super tare :ha:

Noroc ca am iesit cu masina de la firma a carui proprietar e firma de leasing si utilizator e firma la care lucrez... Mai trec vreo 2 ani pana ajunge la mine acasa felicitarea :h5

...Numa bine ca ajunge la usa gata prescrisa :ha:

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Din pacate @Klez iti dau o veste proasta: firma de leasing o sa ridice recomandare oricum si nu ei vor plati amanda ci te vor instiinta pe tine-cei de la circulatie vor solicita sa li se comunice cine a utilizat autoturismul x in ziua x.........

Din cate cunosc amenzile de circulatie se prescriu in 6 luni de la data la care fac ei aceasta comunicarea catre eventualul contravenient iar acesta nu da nici un semn ca ar fi primit "scrisoarea de felicitare", adica nu semneaza nicaieri de primire

Link spre comentariu

Si cum masina X din ziua Y a stat pe dreapta.... ca deh... sambata si duminica nu lucrez... sa plateasca Mos Craciun amenzile. Oricum mai am vreo 3 milioane si ceva de anul trecut... asa o sa le-o platesc si pe asta... cu prima ocazie...

Si pana la urma... Nu am voie sa circul pe strada? Sau daca "m-am blocat" odata cu ceilalti in trafic inseamna ca am facut-o intentionat? Doar nu era sa trec peste ceilalti...

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Si cum masina X din ziua Y a stat pe dreapta.... ca deh... sambata si duminica nu lucrez... sa plateasca Mos Craciun amenzile. Oricum mai am vreo 3 milioane si ceva de anul trecut... asa o sa le-o platesc si pe asta... cu prima ocazie...

Si pana la urma... Nu am voie sa circul pe strada? Sau daca "m-am blocat" odata cu ceilalti in trafic inseamna ca am facut-o intentionat? Doar nu era sa trec peste ceilalti...

bah, fratilor...lasitatea ne omoara pe noi...

daca tot am fost acolo, de ce sa ma ascund dupa aia?

mai bine ma cert cu capetele de creta!

Link spre comentariu

Interesanta decizia celor de la circulatie de a interzice intrarea intr-o localitate sa alta a masinilor care au nr rosii . Deasemenea am fost consternat sa vad cum i-au pus catuse la Timisoara unui protestatar. Si mai au curajul sa spuna ca avem o politie noua cu alte stndarde, cu oameni scoliti altfel, bla,bla,bla... Sa le fie rusine!!! Sistemul de propaganda politica este la fel ca inainte de '89 niste bulangii, ce mai.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare