Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Recomandare Supensie ZJ

anakinJeep
 Share

Recommended Posts

Buna seara.M-ar interesa si pe mine o suspensie care sa fie confortabila in special la drum,si daca se poate si pe drum accidentat. Masina o sa fie folosita 50 % strada,40 % drum foresteier si 10 % drum rau.

Masina mea a venit deja cu LIFT facut in Italia (5 cm ) de unde a fost cumparata,este foarte inalta,nu stiu daca s-a coborat cutia(dar,masina merge de vreo 6 ani asa si nu a avut ptobleme).Rotie sunt normale BF 235/75/15.

Am vazut ca pe unele amortizoare(de exemplu Iron Man) scrie Lift 0-2 inch,dar vin la pachet cu un kit de arcuri de 40 mm. Daca cumpar doar amortizoarele,si las arcurile mele,care au acele bucsi de inaltare,are ceva?

Este de luat in calcul sa merg si pe o suspensie stock?(cumparata de pe epiesa de exemplu).Acum pe masina sunt amortizoare stock,dar in 2 ani s au cam dus(puse de fostul proprietare,eu am masina de 5 zile). Sau musai suspensie facuta pentru offroad.

Masina este un ZJ,motor de 2.5 TD, o sa care doar persoane,si poate maxim o bara de offroad pe fata,in rest,nimic greu pe ea.

Va multumesc frumos.

Iar ca buget,ceva decent,probabil Old Man Emu e prea prea mult pentru ce am eu nevoie.La fel de bine as opta si pentru o suspensie stock daca ma tine,dar astept parerile dvs.

Edited by anakinJeep

• 2 months later...

Daca masina e inaltata si au ramas amortizoarele stock, nu e de mirare ca s-au dus in 2 ani (ma mir ca au tinut asa mult).

Obligatoriu trebuie si amortizoare mai lungi. Gasesti o gama larga, in functie de buget. Eu as recomand Bilstein 5100.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use