zippo Posted December 10, 2021 Share Posted December 10, 2021 Imi poate spune cineva ce se poate monta in spatiile alaturate proiectoarelor de ceata din bara fata la LC 120? In prezent sunt doua capace din material plastic de culoare neagra. La mine mai este doar unul :grin: Cum nu cred ca il gasesc de cumparat fara sa achizitionez intreaga bara, poate ma ajutati voi sa imi ziceti cu ce pot inlocui acele capace. Ma gandesc ca tot niste proiectoare... Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link to comment Share on other sites More sharing options...
120PradoFan Posted December 24, 2021 Share Posted December 24, 2021 Salut, Se gasesc de cumparat capacele alea, fie cauti originale dar uzate de la firme de dezmembrari, fie le iei noi dar aftermarket de pe Aliexpress la vreo 15 EUR cu transport cu tot setul. Sau pui in locul lor DRL-uri cu LED, tot de pe Aliexpress, vreo 110 EUR cu transport cu tot. Daca vrei sa pastrezi cum era, cauta perechea de capace la Materom Tg Mures pe site. Foarte ok, eu am luat de la ei niste bavete de noroi impecabile acum doi ani, la bani f mici fata de OEM. Succes, Sarbatori Fericite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippo Posted January 1, 2022 Author Share Posted January 1, 2022 Multumesc frumos pentru raspuns! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts