calinutzu974 Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Bună, am achiziționat un xtrail 2.2 DCI din 2003 și în mers pe drum uscat mi se aprinde esp în bord și î-mi limitează puterea motorului, am schimbat capete de bara, bucșe bara stabilizatoare (erau uzate și cu jocuri) și face în continuare același lucru, e foarte frustrant mai ales în depasire. La diagnoza nu a dat eroare. Dacă s-a confruntat cineva cu această problemă i aș fi recunoscător să mă lumineze și pe mine. Mulțumesc anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan4x4 Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 Testerele de diagnoza universale nu vad mare lucru pe masinile astea. Daca esti din Bucureti, te pot ajuta oricand cu o diagnoza cu NISSAN Consult, testerul original de fabrica . Dincolo de senzorii ABS , sistemul ESP are treaba si cu spira de volan precum si cu senzorii de acceleratie gravitationala . Dar poate fi si o simpla problema de calibrare. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts