Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

A venit moșul!!!

Alin

Postări Recomandate

wooooow , serios mos , ce mi-ar place sa treaca si pe la mine. Cum se prezinta interiorul ? Cu rugina cum sta ? spune-ne te rog si un an de fabricatie.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Titlul topicului trebuia sa fie : "Cand visele devin realitate!". Din 2015 cand ai creat topicul cu caroseria si Max ti-a spus ca trebuie la categoria vise. Ai ambitie omule!

Si eu am un vis de genul, tot cu Tenerife, o sa te caut sa imi povestesti toata procedura ( inca nu ma lasa vecinii)

Editat de BogdanIlon
Link spre comentariu

wooooow , serios mos , ce mi-ar place sa treaca si pe la mine. Cum se prezinta interiorul ? Cu rugina cum sta ? spune-ne te rog si un an de fabricatie.

Interiorul este 90% ok , trebuie reconditionat scaunul soferului si panourile laterale stanga si dreapta din portbagaj , in rest necesita o curatare temeinica , pe jos sunt mochetele oiginale,bordul are 2 gauri in partea dreapta unde este boxa,trebuie imbracat ,exista in SUA o masca din plastic care se aplica si imbraca tot bordul ,exista un radio ,cred ca este cel original ,rugina are o mica portiune la haion in partea de jos nimic grav.Masina a venit din Tenerife , nu are de ce sa existe rugina.An de fabricatie 1987

Link spre comentariu

Daca il platesti bine sigur trece si pe la tine.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare