Alin Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 Azi a venit moșul cu un fier nou , Land Cruiser Hj61 , nu are motor dar vechiul HJ60 este bucuros sa doneze motorul. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 24, 2021 Partajează Postat Decembrie 24, 2021 wooooow , serios mos , ce mi-ar place sa treaca si pe la mine. Cum se prezinta interiorul ? Cu rugina cum sta ? spune-ne te rog si un an de fabricatie. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BogdanIlon Postat Decembrie 25, 2021 Partajează Postat Decembrie 25, 2021 (editat) Titlul topicului trebuia sa fie : "Cand visele devin realitate!". Din 2015 cand ai creat topicul cu caroseria si Max ti-a spus ca trebuie la categoria vise. Ai ambitie omule! Si eu am un vis de genul, tot cu Tenerife, o sa te caut sa imi povestesti toata procedura ( inca nu ma lasa vecinii) Editat Decembrie 25, 2021 de BogdanIlon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Decembrie 25, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2021 wooooow , serios mos , ce mi-ar place sa treaca si pe la mine. Cum se prezinta interiorul ? Cu rugina cum sta ? spune-ne te rog si un an de fabricatie. Interiorul este 90% ok , trebuie reconditionat scaunul soferului si panourile laterale stanga si dreapta din portbagaj , in rest necesita o curatare temeinica , pe jos sunt mochetele oiginale,bordul are 2 gauri in partea dreapta unde este boxa,trebuie imbracat ,exista in SUA o masca din plastic care se aplica si imbraca tot bordul ,exista un radio ,cred ca este cel original ,rugina are o mica portiune la haion in partea de jos nimic grav.Masina a venit din Tenerife , nu are de ce sa existe rugina.An de fabricatie 1987 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Decembrie 25, 2021 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2021 wooooow , serios mos , ce mi-ar place sa treaca si pe la mine. Cum se prezinta interiorul ? Cu rugina cum sta ? spune-ne te rog si un an de fabricatie. Daca il platesti bine sigur trece si pe la tine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 26, 2021 Partajează Postat Decembrie 26, 2021 Daca il platesti bine sigur trece si pe la tine. :ha: :h5 Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate