Vizitator ALU Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Nissan Patrol Gr Scurt Nu stiu daca ati vazut ce a scris domnul Dan Popescu cum ca cei care vor sa participe ar trebui sa fie la un club afiliat FRM.. Cum se afiliaza un club la FRM...stie cineva:-? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Nissan Patrol Gr Scurt suna la FRM cel mai bine 021 324 17 34 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Nissan Patrol Gr Scurt Sau vorbeste aici cu Dan Popescu ca este membru de conducere in FRM 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mleo Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Nissan Patrol Gr Scurt propun sa o iei mai incet .... adica sa mai cari si tu geanta pe la piloti .... sa le mai dai o keie la mana .... sa le stergi farurile..... sa le schimbi o roata .... sa le pui apa la stergatoare .... racoritoarele sa ai grije sa fie reci ..... Alex, hai la tata .... :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ALU Postat Aprilie 21, 2009 Partajează Postat Aprilie 21, 2009 Re: Nissan Patrol Gr Scurt :)):)) Vin acum...:)).... :ypu :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ALU Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Nissan Patrol Gr Scurt hehehe...l-am facut zob la prima cursa...dar intr-o saptamana e gata :P....ARO da-te ca vin :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Nissan Patrol Gr Scurt Hai cu ceva poze daca ai sa vedem si noi ce ai facut la acaret :h5 Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mleo Postat Mai 7, 2009 Partajează Postat Mai 7, 2009 Re: Nissan Patrol Gr Scurt hehehe...l-am facut zob la prima cursa...dar intr-o saptamana e gata :P....ARO da-te ca vin :)) pune-ti si gume mai usoare, ca te trag in jos. Nu poti "zbura"..... Am scris ceva pe partea de jos a spoilerului din spate. Vei putea citi la Timisoara.. :grin: :grin: :grin: :grin: Bafta cu reparatiile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate