Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Compatibilitate scut MK3 / MK4

raulitto

Postări Recomandate

Am gasit un scut de pajero 3 si as vrea sa-l cumpar pt al meu Paj.4, insa nu stiu daca se potriveste. Din poze pare identic, insa nu stiu daca si dimensiunile si gaurile sunt fix la fel.

Are cineva experienta pe partea asta? Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pt raspuns. O sa risc si o sa-l comand, ca nu e scump. Imi cere 150 de lei pe el, in conditiile un care pt unul nou am primit oferta de 1400 lei. Scutul pe care il am acum este de la ASFIR si desi e super ca si material si aspect, fiind montat pe o masina stock, ii strica unghiul de atac destul de rau. Am lovit cu scutul de mai multe ori din cauza asta pe portiuni deloc complicate, unde alte Pajero au trecut lejer. Am vazut ca prin Australia toti isi pun scutul asta, dar isi si inalta masina; eu n-as cocota-o, ca mi-e ca ii stric tinuta de drum.
Link spre comentariu

Sigur, te anunț. Sa vad însă cand reușesc sa-l montez, ca sunt cu casa in renovare. Nu cred ca avea mai multe, ca l-am rugat sa se uite daca e diferența intre ele, sau daca are alte masini sa-l incerce, insa a zis ca nu, doar scutul asta i-a ramas.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare